Sport > Tenis

Novak: RAZOČARAN sam! Mislim da sam ZASLUŽIO pobedu!

Novak Đoković bio je vidno razočaran posle meča polufinala mastersa u Monte Karlu u kome je poražen od Kaspera Ruda 2:1 u setovima

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

13/04/2024 > 20:28

podeli vest:

Novak: RAZOČARAN sam! Mislim da sam ZASLUŽIO pobedu!
Foto: AP Photo/Louise Delmotte


"Naravno da sam razočaran, bilo je veoma blizu. Imao sam svoje šanse, ali, taj poslednji gem nije bio dobar. Mislim da sam, sem tog poslednjeg udarca, zaslužio pobedu", rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle poraza od Kaspera Ruda u polufinalu Mastersa u Monte Karlu (2:1).

Đoković je uspeo da spasi dve meč lopte, ali je na trećoj, netipično za njega, odservirao duplu grešku.

"Moja igra je imala oscilacije. Pozitivna stvar je da sam uspeo da se vratim nakon izgubljenog prvog seta i da sam pronašao dobru igru. Ima i pozitivnih stvari koje mogu da izvučem iz ovog turnira, ali svakako sam razočaran zbog poraza“, rekao je Đoković na konferenciji za medije, a preneo Sport klub.

Novak je još dodao da je ovo teška sezona i da nije zadovoljan kako za sada ide.

"Navikao sam na veoma visoke standarde u smislu očekivanja i rezultata i to što još uvek nemem titulu ove godine, u poređenju sa poslednjih recimo 15 godina, nije sjajan sezona. Igrao sam polufinale u Australiji, pa sada ovde. Igrao sam samo tri turnira ove godine. Normalno je i očekivati da imam neke sezone koje ne počnu dobro, a ovo je jedna od njih. Nadam se da mogu da popravim rezultate, ali mislim da sam igrao dobro. Nadam se da ću na narednim turnirima moći da igram bolje“, poručio je Đoković.

Ostavite komentar