Showtime > Celebrity

K1 INFO U ZAGREBU: Sala u suzama! Marija Šerifović na STRAŠAN način poslala poruku za Dan Žena!

Marija Šerifović, trenutno najveća muzička pop zvezda regiona, u potpuno raspodatoj zagrebačkoj Arenom započela je svoju regonalnu turneju

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

08/03/2024 > 22:29

podeli vest:

K1 INFO U ZAGREBU: Sala u suzama! Marija Šerifović na STRAŠAN način poslala poruku za Dan Žena!
Foto: K1info/Dušan Panajotović


Marija Šerifović drugi deo svog večerašnjeg koncerta u Zagrebu, započela bolnom statistikom o broju femicida, broju žrtava seksualnog i porodičnog nasilja, ali i statiskom koja svedoči o broju homofobičnih i transfobičnih napada nad LGBT populacijom.

Na led ekranima na bini bile su ispisane zastrašujuće brojke koje predstvaljaju zavničnu evidenciju,  kako u regionu, tako i u svetu.

Marija Šerifović je potom izašla na scenu i započela drugi deo koncerta numerom "Dobar vam dan", koju je objavila pre dve godine, a koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti zbog jasne društvene kritike.

Foto: K1info/Dušan Panajotović

 

Publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a trenutak je obeležio i njen magični glas koji je u isto vreme atmosferu učinio jako emotivnom, ali i osnažujućom za sve koji one koji su se susreli sa nasiljem.

Marija Šerifović, trenutno najveća muzička pop zvezda regiona, u potpuno raspodatoj zagrebačkoj Arenom započela je svoju regonalnu turneju pod nazivom „Dolazi Ljubav“.

Ostavite komentar