Showtime > Celebrity

SAHRANJEN bivši muž Zorice Marković: Pevačica i sin UTUČENI na groblju, poznati došli da se oproste od Brace (FOTO)

Na sahranu je došao i Milan Karadžić, brat glumca Milutina Mime Karadžića, Dijana Hrkalović, ali i kompozitor Saša Marković Mare.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

31/01/2024 > 15:08

podeli vest:

SAHRANJEN bivši muž Zorice Marković: Pevačica i sin UTUČENI na groblju, poznati došli da se oproste od Brace (FOTO)
Foto: ATA Images


Braca Zatezalo, bivši muž folk pevačice Zorice Marković, preminuo je juče, a danas je sahranjen na beogradskom groblju Lešće.

Na večni počinak Bracu su ispratli porodica, rodbina i prijatelji. Među prvima je na groblje stigla pevačica Zorica Marković vidno utučena i u crnini. Njihov sin Ilija jedva se nosio sa bolom zbog gubitka oca.

Na sahranu je došao i Milan Karadžić, brat glumca Milutina Mime Karadžića, Dijana Hrkalović, ali i kompozitor Saša Marković Mare. U teškim trenucima Zoricu je tešila Dijana Hrkalović.

- Šta da kažem, teško nam je, u šoku smo, bila je kraća bolest. To je bila moja najveća ljubav u životu, mi smo ostali u dobrim odnosima. Imamo sina Iliju koji je isti on. Iliji je preteško. Pamtiću ga po svemu - rekla je Zorica za medije.

Podsećamo, Braca je za sobom ostavo trojicu sinova. Zorica Marković iz prvog braka ima sina Dejana, a iz braka sa Bracom mlađeg naslednika Iliju.

 

Sve detalje ovog tužnog događaja možete videti u našoj galeriji.

Ostavite komentar