Showtime > Celebrity

Svi se pitaju gde je BIKOVIĆ posle skandaloznih OPTUŽBI Ukrajine: Ovo je njegovo PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE, a evo i gde

Glumca je ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova optužilo za "genocid i kršenje međunarodnog prava"

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

27/01/2024 > 14:50

podeli vest:

Svi se pitaju gde je BIKOVIĆ posle skandaloznih OPTUŽBI Ukrajine: Ovo je njegovo PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE, a evo i gde
Foto: ATA Images


Posle skandaloznih optužbi od strane Ukrajine, kao i napada zbog uloge u "Belom lotosu" svi se pitaju gde je Miloš Biković.

On se danas prvi put pojavio u javnosti i trenutno nalazi na sedamnaestom Međunarodnom filmskom festivalu Kustendorf, koji je tradicionalno svake godine održava na Mećavniku. Danas će biti premijerno prikazan njegov film "Hoću muža", čija je rediteljka Ruskinja, Sonja Karpunjina.

Biković se našao na meti ukrajinskog Ministarstva spoljnih poslova koje ga je optužilo za "genocid i kršenje međunarodnog prava".

Glumac je dobio ulogu u trećoj sezoni HBO serije "Beli lotos" a napali su ga i Ukrajinci koji napadaju i američku pretplatničku televizijsku mrežu. 

- Miloš Biković, srpski glumac koji podržava Rusiju od početka invazije u punom obimu, sada će igrati u trećoj sezoni HBO-a Belog lotosa - objavilo je Ministarstvo na društvenoj mreži Iks.

Na ovu temu glumac se uopšte nije oglašavao na ovu temu.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije ocenilo je kao potpuno neosnovane optužbe Ministarstva inostranih poslova Ukrajine koje je srpskog glumca Miloša Bikovića okarakterisalo kao "osobu koja podržava genocid i krši međunarodno pravo" i naglasilo da je Biković od strane tog ministarstva nagrađen zbog doprinosa promociji Srbije.

Objavu prati montirani snimak Bikovića u kojem se prepliću njegove filmske uloge i replike iz scenarija sa njegovim izjavama o Rusiji, ali i nagrade koje je dobio od Moskve i Srbije.

- Da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo - glasilo je pitanje upućeno kompaniji HBO koja je označena u objavi kijevskog Ministarstva.

Ostavite komentar