Kultura > Film/TV

STIŽE 3. DEO FILMA "JUŽNI VETAR"! Saga o Marašu i Baći se ZAVRŠAVA, a ime poslednjeg naslova će vas IZNENADITI

Jedna od trenutno omiljenih serija mladih bliži se kraju

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

23/01/2024 > 10:25

podeli vest:

STIŽE 3. DEO FILMA "JUŽNI VETAR"! Saga o Marašu i Baći se ZAVRŠAVA, a ime poslednjeg naslova će vas IZNENADITI
Foto: RTS Printscreen


Jedan od najpopularnijih filmova današnjice "Južni vetar" ove godine dobija svoj treći, a ujedno i poslednji nastavak. Priča o momcima iz kriminalnog miljea, Petru Marašu i Baći, koje su na velikom platnu dočarali Miloš Biković i Miodrag Radonjić privodi se kraju.

Scenario za treći deo filma "Južni vetar" nastao je po ideji reditelja Miloša Avramovića, a napisao ga je Petar Mihajlović.

Reditelj Miloš Avramović je nedavno na svom instagram profilu otkrio i naziv trećeg dela "Južni vetar". Zvaće se "Južni vetar 3: Gas geben", što u prevodu sa nemačkog jezika znači "dati gas" ili žargonski "ide gas". Ovaj naziv posebno će se dopasti našim gastarbajterima.

Foto: Instagram/Printscreen/awramovsky

 

Kako je Miloš Biković najavio, treći nastavak filma biće i poslednji, pa se saga sa Marašem i Baćom ovde i završava.

- Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo mi sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta - rekao je nedavno Biković, pa dodao:

- Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke gde zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora.

Foto: Youtube PrintScreen/Južni vetar

 

Da li je Biković ovom izjavom otkrio kraj, ostaje da vidimo.

Podsetimo, film, a potom i istoimena televizijska serija doživela je ogroman uspeh i stekla ogroman broj poklonika. Prvi deo filma "Južni vetar" prikazuje uspon sitnih kradljivaca automobila u svetu kriminala, gde Maraš postaje glavni bos.

Nastavak "Južni vetar: Ubrzanje" obarao je rekorde gledanosti u domaćim bioskopima, a publika s nestrpljenjem očekuje treći deo uzbudljive akcione priče.

Ostavite komentar