Showtime > Celebrity

Naša pevačica POTREŠENA zbog smrti muzičara: Opisala POSLEDNJI SUSRET, evo kakvog ga pamti!

Marina Bogdanović istakla je da je muzičar bio veliki šaljivdžija

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

23/01/2024 > 13:04

podeli vest:

Naša pevačica POTREŠENA zbog smrti muzičara: Opisala POSLEDNJI SUSRET, evo kakvog ga pamti!
Foto: Youtube PrintScreen


Muzičar Dejan Mitrović poginuo je sinoć na Obrenovačkom putu prema Obrenovcu kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljala ženska osoba.

Njegove kolege danas se putem društvenih mreža opraštaju od "kralja violine", kako su ga zvali, a ova tužna vest je teško pala i pevačici Marini Bogdanović koja je otvorila dušu za "K1info" portal.

Njih dvoje su nastupali zajedno i družili se, a pevačica ga je doživljavala kao člana porodice.

Foto: Youtube PrintScreen

 

- Baš sam se šokirala. Čovek nikad nije spreman na ovakve stvari. Često smo se viđali, češće, nego sa porodicama - govori Marina uznemirenim glasom za "K1info.rs" i dodaje da je Mitrović bio veliki veseljak i da je svima svojom vedrinom popravljao dan.

Foto: Youtube PrintScreen

 

- Baš smo sad za 31. decembar snimali zajedno neku emisiju. Nastupala sam zajedno sa njegovim bendom Kraljevi. Napravili smo pravi šou. On je bio dečko koji je toliko dobro svirao tu violinu. On je bio veliki šaljivdžija. Toliko je unosio radost svima. Šalio se i na svoj račun. Bio je jedan od najboljih ljudi, prijatelja i violinista. Svi ga pamtimo po tome što je pravio šou sa njegovom violinom -  priseća se Bogdanovićeva.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Marina se u razgovoru za naš portal setila i poslednjeg susreta sa muzičarom koji je stradao u saobraćajnoj nesreći.

 

-Nakon toga smo se videli u jednoj kafani, to je bilo posle Nove godine. Baš smo se šalili, smejali i veselili. Ne mogu da verujem da pričam ovo, a da njega više nema. Nekako misliš da nama koji smo mladi se takve stvari ne dešavaju. Nažalost, sve više muzičara ostane na tom drumu. To je strašno i potresno - zaključila je ona.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Podsećamo, do nesreće je došlo kada žena koja je upravljala automobilom prešla naglo u drugu traku i tako izazvala sudar sa vozilom u koje se nalazio Dejan Mitrović, a koji je pod zadobijenih povreda na licu mesta preminuo. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Ostavite komentar