Showbizz > Prvi Red

OVAJ REDITELJ je rođeni BRAT VODITELJKE K1 televizije! Evo šta kaže o NOVOM FILMU i saradnji sa RELJOM POPOVIĆEM (VIDEO)

Ekipa filma Videoteka otkrila sve poteškoće sa snimanja

Izvor: K1info

15/05/2024 > 17:29

podeli vest:

OVAJ REDITELJ je rođeni BRAT VODITELJKE K1 televizije! Evo šta kaže o NOVOM FILMU i saradnji sa RELJOM POPOVIĆEM (VIDEO)
Foto: Prvi Red screenshoot


Film neobične radnje i još neobičnjih likova stigao je u domaće bioskope krajem aprila ove godine. U pitanju je omnibus Videoteka reditelja Luke Bursaća koji je, osim svojom unikatnošću, privukao pažnju javnosti i zbog činjenice da se u glavnoj ulozi našao Relja Popović. 

Naime, Luka Bursać rođeni je brat voditeljke K1 televizije koju gledate u emisiji "Prvi red" - Lene Bursać.

Ekipa emisije "Prvi red" razgovarala je sa rediteljem filma, ali i sa glumicom Mionom Marković koja u ovom ostvarenju glumi partnerku Relji Popoviću. 

- Vrlo je bilo teško naći nekoga za tu ulogu Vanje, devojke Relje Popovića. Pravili smo veliki kasting I pokušavali smo zapravo da pronadjemo nekoga ko bi mogao barem donekle da uspostavi odnos sa Reljom jer je on vrlo specifična persona - otkrio je reditelj Luka Bursać.

Inače, radnja "Videoteke" započinje nakon neuspele pljačke, kada lokalni bandit pronalazi utočište u napuštenom video-klubu. Primoran da tu provede noć, odlučuje da pogleda tri filma koja će ga odvesti u čudesne svetove ispunjene herojima, zlikovcima i magijom.

Ostavite komentar