Showtime > Celebrity

Oni su ZAJEDNO već 45 GODINA, a NIKAD se NISU VENČALI: Doneli su OVU ODLUKU koja je PRENERAZILA SVE

Komičar Riki Gervais u vezi je s Džejn Falon od 1982. godine, a nikad se nisu venčavali, niti su ikad poželeli decu.

Izvor: K1info/index.hr

13/01/2024 > 18:14 >> 18:27

podeli vest:

Oni su ZAJEDNO već 45 GODINA, a NIKAD se NISU VENČALI: Doneli su OVU ODLUKU koja je PRENERAZILA SVE
Foto: Youtube PrintScreen


Komičar Riki Gervais u vezi je s Džejn Falon od 1982. godine, a nikad se nisu venčavali. U eri u kojoj se veze slavnih često odigravaju pred očima javnosti, Gervais i njegova životna partnerka odabrali su drugačiji put - predani su jedni drugome, nepokolebljivi, vole se više od 40 godina, ali nikada nisu imali ceremoniju venčanja.

Njihova ljubavna priča dovodi u pitanje društvene norme, pokazujući da dugogodišnja veza ne zahteva nužno formalne zavete.

Kako je sve počelo?

Upoznali su se kao studenti na studijama u Londonu. Tada nisu bili poznati, a dosad su se njihovi životi promijenili. Njihove zajedničke godine obeležio je Rickijev uspon do slave na području televizije i filma, dok je Jane postala autorka bestselera. Zajedničkim snagama došli su do bogatstva kojim danas raspolažu.

Nakon nekoliko godina veze Ricki Gervais i Jane Falon učinili su sledeći korak u svojoj vezi uselivši se zajedno i to se do danas nije promenilo. Prisećajući se svojih skromnih početaka, Gervais je ispričao da je njihov prvi stan bio sve samo ne glamurozan - bio je malen i smešten "iznad neke vrste otrcane saune", gde su čak delili kupatilo sa susednim stanovima.

Tada su se borili s finansijama. Falon je radila više poslova u raznim prodavnicama, a jedno vreme je i čistila hotelske sobe. 

Nikada se nisu venčali

Čak i nakon toliko godina Riki Gervais i Džejn Falon nikada se nisu venčali. Riki se šali da su praktički u braku jer dele sve, a njihov "lažni brak" traje duže od mnogih pravih. Često se šalio na račun njihovog odnosa i odluke o braku. Govori da ne želi nekoliko tostera (kao venčani poklon) i da ne bi volio da se njihove porodice sastaju, smatrajući to nepotrebnim.

"Nema smisla imati ceremoniju pred očima Boga jer Bog ne postoji", rekao je komičar jednom prilikom.

Odlučili su da nikad neće imati decu i zadovoljni su tom odlukom. "Niko od nas dvoje nije želio decu. Jednostavno nismo hteli posvetiti tome 16 godina naših života. I, naravno, previše je dece u svetu", rekao je Riki. 

Falon deli Gervaisovo mišljenje, nikada nije zamišljala sebe kao majku, čak ni u detinjstvu. "Majka nije ono što bih ja trebala biti", kaže ona.

Vole i imaju životinje

Gervais je poznat po svojoj ljubavi prema životinjama, a takva je i Džejn. Imaju mačku imena Pikl. Pre gotovo četiri godine bili su slomljenog srca kada je njihova mačka Olli uginula. 

Nakon impresivne 41 godine provedene zajedno, Riki Gervais i Džejn Fallon i dalje pokazuju da je njihova ljubav postojana i otporna na sve. 

Ostavite komentar