Lifestyle > Ljubav

5 tajni VOLJENIH žena: Kako osvojiti MUŠKO SRCE - i zadržati ga

Muškarci postaju odani i posvećuju se vezi kada pronađu damu koja otključa njihov tajni kod

Izvor: K1info

24/09/2023 > 23:01

podeli vest:

5 tajni VOLJENIH žena: Kako osvojiti MUŠKO SRCE - i zadržati ga
Foto: Shutterstock


U muškom-ženskim odnosima često nam se čini da muškarci ne mogu da budu predani u vezama, a statistike pokazuju da su više skloni prevari. Žene zato često pokušavaju da otkriju tajni kod i otključaju tajne muške odanosti i predanosti u ljubavi. 

Pokaži mu koliko ti je važan

Jedan od ključeva za otvaranje muškog srca je da ga žena učini srećnim. Ovo je igra s njegovim osnovnim potrebama. Za ženom koja ga usrećuje, muškarac će čeznuti i želeti je stalno u svojoj blizini. To je igra koja se stvara kroz suprotnost, poželeće te, zatim ćeš zaigrano pobeći od njega i kasnije mu dopustiti da te uhvati. Donesi lakoću i spontanost u njegov život, požudu i neočekivano ga poljubi. Upotrijebi svoju žensku moć kako bi se suprotstavila njegovoj snažnoj i praktičnoj muškoj prirodi.

Poštuj ga

Poštovanje je temelj svakog odnosa, a nije ništa drugačije ni u ljubavnim odnosima. Poštovanje će pomoći da odnos izdrži test vremena i sve probleme koje se pojave. Zbog čega si ponosna na njega? Nemoj mu samo reći da ga voliš nego mu reci i zašto ga voliš. Osim da mu naglasiš njegove kvalitete, priznaj kada pogrešiš ili kažeš nešto loše. Kada muškarac zna da ga žena poštuje dopustiće da njihov odnos bude intimniji, ali će i otkriti tajne svoje duše. Naravno, poštovanje mora da bude obostrano.

Foto: Unsplash.com

 
Stvori sigurno mesto za njega

Još jedna stvar je izuzetno važna za muško srce. On mora da se oseća emocionalno sigurno. Kada mu pokazuješ svoje emocije i on će se osećati slobodnim da pokaže svoje emocije i bude ranjiv. Kada si otvorena prema njemu i on će znati da ti može verovati. Tako ćete oboje da osećate slobodu u svom odnosu i mogućnost da budete ranjivi, a odnos može divno da funkcioniše. 

Budi ženstvena

Bez obzira na sve moderne stvari i razmišljanja nemoj da zaboraviš da budeš ženstvena. Prigrli svoju ženstvenost i dopusti joj da bude deo vašeg odnosa. Zbog toga će se on samo još više zaljubiti u tebe. Kada otkrivaš svoju ženstvenu prirodu otkrivaš mu neke nove svetove, a dopusti sebi da se čak ponašaš i malo ludo - budi svoja. 

Budi uz njega

Svi smo mi isti i volimo da imamo neku svrhu u životu i da osećamo da nešto postižemo. Muškarcima je, isto kao i nama, potrebna misija u životu, a može je pronaći u poslovnom i privatnom životu. Kao njegova potpora pomoći ćeš mu da lakše plovi kroz život i ostvari svoje želje - podrži ga u poslu, nagovori ga da se vrati zapostavljenom hobiju ili pronađe nešto novo u životu. Budi ponosna na njega i uživaj u vašem odnosu.

Ostavite komentar