Lifestyle > Ljubav

Mala TAJNA velikih LJUBAVNIKA: Kako JEDAN ZVUK može da ZAČINI akciju u krevetu

Oboma pomaže da njihov seksualni život bude još bolji

Autor: K1info/glossy

19/09/2023 > 22:16

podeli vest:

Mala TAJNA velikih LJUBAVNIKA: Kako JEDAN ZVUK može da ZAČINI akciju u krevetu
Foto: Freepik.com

Kad neki ljubitelji filmova pomisle na stenjanje tokom intimnih odnosa, padne im na pamet legendarni lažni orgazam Meg Rajan u "Kada je Hari sreo Sali".

Opet, neko se možda seti kada je čuo veliku buku blaženstva koja dolazi iz stana vašeg komšije pomislili: „Vau. Očigledno se dobro zabavlja."

U svakom slučaju, bilo da je namerno ili ne, ispuštanje zvukova tokom vođenja ljubavi može biti prilično moćan potez, isto kao i neke druge stvari.Čak i najmanji zvuk bez daha može da saopšti da stvari idu odlično između čaršava.

A kao dodatni bonus, ispuštanje tih zvukova može čak poboljšati odnos prema studiji iz 2012. koju je objavio "Journal of Social and Personal Relationships".

Kako da koristim zvukove da  poboljšam seks?

Postoji nekoliko načina na koje zvuci koje ispuštate u krevetu mogu da poboljšaju vaš odnos. Konkretno, možete ih koristiti kao indikator da vidite šta vaš partner voli ili ne voli, što će vas instant učiniti boljim ljubavnikom.

- Pokušajte da razvijete veštinu da otkrijete kada vaš partner glumi i kada ispušta autentične zvuke zadovoljstva. Ne samo da će vas ovo voditi kada je u pitanju njihovo zadovoljstvo, već može pomoći i vašem partneru da se oseća ugodno da se otvori i spusti svoje zidove -  predlaže Kenet Plej, internacionalni edukator za intimne odnose.

Ostavite komentar