Showtime > Celebrity

NAJVEĆI ESTRADNI SKANDALI U 2023. godini! O svađi Cece i Karleuše BRUJAO JE REGION, a HAOS su izazivale i OVE ZVEZDE

Na estradnoj sceni bilo je burno i prošle godine

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

02/01/2024 > 14:42

podeli vest:

NAJVEĆI ESTRADNI SKANDALI U 2023. godini! O svađi Cece i Karleuše BRUJAO JE REGION, a HAOS su izazivale i OVE ZVEZDE
Foto: ATA Images


Prošla, 2023. godina bila je burna na domaćoj estradi. Podsetimo se najvećih skandala koje su na našoj muzičkoj sceni zahvatile brojne poznate ličnosti. 


TUČA INDI I EDITE

Prošla godina krenula je burno. U medijima je osvanuo snimak brutalne tuče između sestara Edite i Indir Aradinović. Popularne pevačice čupale su se, gurale i šutirale na sred ulice, a sve je telefonom zabeležio jedan od komšija i ovaj sramotan video pustio u javnost.

Foto: ATA Images

 

AFERA "MITO"

Učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Dušan Vukadinović izneo je u javnosti tvrdnju da je njegovoj majci pevačica Snežana Đurišić tražila novac kako  bi prošao u sledeći krug takmičenja.

Pevačica je negirala ove navode i podnela tužbu protiv Vukadinovića i njegove majke. Za odštetu traži više od milion dinara.

Foto: ATA Images

 

DARKO LAZIĆ IZAZVAO UDES

Folk pevač Darko Lazić ponovo se našao u centru skandala. U avgustu prošle godine izazvao je sudar i tom prilikom je načinio manju materijalnu štetu. Povređenih nije bilo. Lazić  je tada na uvid pokazao češku vozačku dozvolu, jer mu je srpska bila oduzeta do februara ove godine.

On je potom osuđen na novčanu kaznu od 190.000 dinara, a uz to je i dobio zabranu upravljanja vozilom od deset meseci.

Foto: ATA Images

 

ANA NIKOLIĆ I SAŠA MIRKOVIĆ

Pevačica Ana Nikolić najavila je koncert u beogradskoj areni za 7.oktobar, ali neposredno pred ovaj događaj prekinula je burno saradnju sa menadžerom Sašom Mirkovićem.  Mirković je optužio Anu da koristi nedozvoljene supstance i alkohol i da zbog toga s njom prekida saradnju i otkazuje koncert u beogradskoj areni.

Takođe, pokazao je javnosti i privatne snimke Ane Nikolić na kojima se vidi da ima problem sa kožom lica.

Foto: ATA Images

 

KARLEUŠA I FUTA

Pevačica Jelena Karleuša u avgustu objavila je dva nova albuma "Alfa" i "Omega", a neposredno pre toga ostala je bez svog "Jutjub" kanala. Jeleni  kanal srušio je kompozitor Aleksandar Radulović Futa koji je Jelenu prijavio za kršenje autorskih prava.
Jelena se potom oglasila i poručila da je Futa "kriminalac koji je reketira".

DESINGERICA

Reper Dragomir Despić Desingerica dospeo je u žižu javnosti prošle godine zbog skandaloznih nastupa na kojima publiku udara patikom po glavama. Mnoge njegove kolege osudile su ovu vrstu nastupa, ali nije mali broj i onih koji su ga podržale.
Nakon ovog skandala prekinuo je saradnju sa Lukom Bijelovićem Pljugicom i nastavio solo karijeru.

KARLEUŠA I CECA

Sukob između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše ponovo je oživeo prošle godine kada je Jelena objavila snimak iz sudnice na kojem se može čuti kako se ona i Ražnatovićeva "časte" sočnim uvredama.

- Grobovi žuljaju i to pošten čovek neće da prećuti. Nažalost, na onoj drugoj strani je puno grobova - rekla je Karleuša, a Ceca se nadovezala:

- Upravo jedan grob mi prekoputa sede, sa naočarima.

Snimak je nastao na ročištu pre nekoliko godina kada je sudija pokušala da ih pomiri.

Foto: ATA Images

 

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ I BIVŠI

Pevačica Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka policiji zbog uznemiravanja kada joj je došao na kućnu adresu. Ona je otkrila tada novinarima da joj dečko šalje preteće poruke i da joj je uzeo dosta novca.

Ubrzo mu je izrečena zabrana prilaska pevačici, ali i zabrana ulaska u Srbiju.

Foto: ATA Images

 

SELMA BAJRAMI

Bosanska pevačica Selma Bajrami izazvala je pravi haos u javnosti kada je objavljen snimak na kojem se vidi kako na jednom nastupu u Sarajevu izvodi albansku pesmu i rukama pokazuje "dvoglavog orla" - koji može da se tumači kao simbol velike Albanije.

Pevačica nije želela da se izvini publici u Srbiji zbog ovog poteza, ali je istakla da nema ništa protiv Srba, niti bilo kog drugog naroda.
 

Ostavite komentar