Showtime > Celebrity

NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Aleksandra Prijović otkrila KAKO ĆE PROVESTI PRVI DAN 2024. godine

Nakon izuzetno uspešne godine, Prija je sumirala svoje utiske

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

31/12/2023 > 23:25

podeli vest:

NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Aleksandra Prijović otkrila KAKO ĆE PROVESTI PRVI DAN 2024. godine
Foto: ATA Images


Popularna pevačica Aleksandra Prijović je za kraj 2024. sumirala utiske svoje burne, ali prelepe godine koja je za njom. 

Turneja ''Od istoka do zapada'', još uvek traje, a sama Aleksandra priznaje da nije ni slutila da će imati ovoliko koncerata.

- Znala sam da je vreme za ovu koncertnu turneju, ali nisam znala da ćemo imati ovoliki broj koncerata. Iznenadila sam se kada smo otvorili drugi, pa onda i treći koncert u Beogradu. Pet arena u Zagrebu, Sarajevo, Niš, pa Tuzla… i zato na svakom od koncerata se trudim da publika uživa i da im priuštim veče puno dobre muzike i da zajedno pamtimo taj provod - istakla je ona.

Poznato je da Prija često zaplače na bini, a sada je to poželela svima.

- To su lepe emocije. Kao što sam i rekla publici - svima želim da plaču koliko i ja od sreće. Ne krijem suze, a da priznam i kad bih htela sumnjam da bih uspela da se suzdržim - dodala je ona.

Aleksandra ne može da izdvoji nijednog člana porodice, kada je u pitanju najveća podrška, jer su svi svim srcem uz nju.

- Mislim da su svi ponosni. Svi idu, bez izuzetka, na sve koncerte i prate me svuda. Cela porodica. Baka i deka su u prvim redovima svuda. Mama, tata… svi. Bez Filipa ja ne bih bila ovde gde jesam. Ovo je naš zajednički uspeh. Na svemu smo radili godinama strpljivo, tako da smo sada samo zadovoljni, srećni i znamo da je vredelo - dodala je ona.

Aleksandra će poslenju noć u ovog godini nastupati u sali Sava Centra, a sada je otkrila i koga će prvo pozdraviti.

- Od momenta kako sam krenula da radim u ponoć prvo pozdravim svoju publiku. Posle toga naravno Filipa, jer je tu uz mene. Ujutru zajedno sa sinom otvaramo poklone i uživamo u danu. Tako će biti i ovog puta - dodala je ona za Pink.

Ostavite komentar