Showtime > Celebrity

BIJONSE prati neki MALER? Prvo su je NAPADALI da menja BOJU KOŽE, a onda joj je NA BOŽIĆ IZGORELA KUĆA (VIDEO)

Porodičnu kuću, u kojoj je svetska zvezda živela u detinjstvu, zahvatio je veliki požar

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

26/12/2023 > 16:03

podeli vest:

BIJONSE prati neki MALER? Prvo su je NAPADALI da menja BOJU KOŽE, a onda joj je NA BOŽIĆ IZGORELA KUĆA (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen


Svetska zvezda Bijonse punila je naslovnice u svetskim medijima poslednjih dana - ali ne po dobrom. Nakon brojnih kritika o želji da postane belkinja, Bijonse je zadesila nova nesreća - njenu kuću iz detinjstva potpuno je progutao požar.

Porodična kuća Bijonse, u kojoj je provela detinjstvo izgorela je na Božić, 25. decembra. Vatrogasci u Hjustonu suočili su se sa snažnim požarom u Ulici Rosedale 2400 u ranim jutarnjim satima, a trebalo im je 10 minuta da ugase požar.

Bračni par koji živi u kući i njihovo dvoje dece su u tom trenutku bili unutra, ali su na svu sreću uspeli da se spasu i prođu bez povreda. 

Porodica Nouls, zajedno sa Bijonse u toj kući ne živi još od 1986. godine, ali je u nekoliko navrata pevačica govorila da će je ona podsećati na detinjstvo. Kuća je 1981. godine kupljena za 64.000 dolara, piše TMZ.

Podsetimo, poslednjih dana svetski mediji objavljivali su najskorije fotografije poznate pevačice na kojima se vidi da boja njenog tena nije onakva kakvu je znamo sa nastupa. Da li je pevačica fotošopom pokušala da "izbeli" kožu, ili su rađene nekakve intervenicije (pisali su da se podvrgla operacijama poput Majkl Džeksona), to još uvek ne znamo sa sigurnošću.

Međutim, kraj 2023. godine nije išao u korist popularnoj svetskoj divi.

 

Ostavite komentar