Showtime > Celebrity

PRIJA IZ TUZLE EKSKLUZIVNO ZA K1! Pojavila se sa KRATKOM KOSOM na koncertu, pa napravila pravi SPEKTAKL

Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi, a večeras održava drugi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

23/12/2023 > 21:15

podeli vest:

PRIJA IZ TUZLE EKSKLUZIVNO ZA K1! Pojavila se sa KRATKOM KOSOM na koncertu, pa napravila pravi SPEKTAKL
Foto: K1info


Srpska pevačica Aleksandra Prijović sinoć je u Tuzli nastavila čuvenu regionalnu turneju "Od istoka do zapada". Ona je održala prvi koncert, a večeras ponavlja spektakl u dvorani Mejdan u Tuzli. Ni ovoga puta publika nije odolela njenim hitovima, i Prija je ponovo dokazala da dominira regionom.

Aleksandra je dala eksluzivni intervju za K1 u kojem je rekla da je u ovaj grad doputovala sa svojom porodicom, među kojima su i njeni baka i deka koji je gledaju iz publike. 

Fanovi su se u Mejdanu okupili čak nekoliko sati pre početka ovog spektakla, a večeras će sa Aleksandrom Prijović na bini zapevati specijalni gosti Slađa Alegro i Đogani.

Vidno raspoložena i sa posebnom emocijom, Prijović je koncert pred svojim fanovima u Tuzli počela numerom "Za nas kasno je", izmamivši već u prvim taktovima ovacije prisutnih.

Aleksandra je na sinoćnjem koncertu nosila haljinu koja je pokupila brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama, i već s početka koncerta, duga zelena, pomalo providna haljina, postala je viralna. 

Prija je drugi blok počela mega-hitom "Dam, dam, dam", pa su počeli da se nižu najvatreniji hitovi poput: "Marš", "Prvi si počeo", "Sve po starom", "Psiho", "Legitimno", "Bogata sirotinja"... A publiku je oduševiila i time što je pevala pesmu "Placebo", koju nije pevala ni na jednom od pet koncerata u Zagrebu.  

Svaku od izvedenih numera, publika u Mejdanu je nagrađivala gromoglasnim aplauzima, a publika je uglas pevala i sa Prijinim specijalnim gostima na bini. Sinoćnu koncertnu noć upotpunili su Dejan Kostić i Andreana Čekić.

Veče puno emocija: Publika skandirala Prijinom sinu

Glavna zvezda prethodnih koncerata Aleksandre Prijović bio je njen i sin, koji je na poslednjem u nizu nastupa zapevao zajedno sa mamom na bini. Ovoga puta publika je imala i poseban poklon za malog Aleksandra.

Cela dvorana uzvikivala je njegov nadimak: "Aki, Aki..." što je bilo posebno emotivan trenutak kako za Aleksandru, tako i za sve prisutne. 

Aleksandru Prijović trenutno smatraju regionalnim muzičkim fenomenom, a za njene koncerte se uvek traži karta više, i oni su do poslednjeg mesta munjevitom brzinom rasprodati.

Ništa drugačije nije bilo ni u Tuzli, gde ova zvezda nakon prvog, sinoćnjeg koncerta, održava i drugi večeras, takođe u Mejdanu.

Ostavite komentar