Showtime > Celebrity

Neće se opariti samo ČOLA: I ovi PEVAČI uzimaju OGROMNE honorare za NAJLUĐU NOĆ

Ceca Ražnatović dogovorila je cifru od koje može snimiti čitav album

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

22/12/2023 > 20:12

podeli vest:

Neće se opariti samo ČOLA: I ovi PEVAČI uzimaju OGROMNE honorare za NAJLUĐU NOĆ
Foto: K1info/Shutterstock/Freepik/ATA Image


Domaće muzičke zvezde rešile su da prilično obogate svoj budžet nakon nastupa u novogodišnjoj noći.

Pop zvezda Zdravko Čolić biće najplaćeniji izvođač budući da je dogovorio novogodišnju tezgu u Dubrovniku za neverovatnih 130.000 evra.

- Neki novogodišnji nastupi zakazani su čak godinu dana unapred i neki pevači su već dobili kaparu. Zdravko Čolić je tačno godinu dana ranije zakazao koncert u Dubrovniku, gde će za tri sata pevanja dobiti 130.000 evra! S njim nema greške, sigurno će biti puno jer ga obožavaju svi, i mladi i stari - priča estradni menadžer za "Informer" i dodaje da će 100.000 evra za novogodišnju noć dobiti Ceca koja peva na Zlatiboru.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Lepa Brena će Novu godinu dočekati u Crnoj Gori u Baru i navodno će za to veče zaraditi oko 80.000 evra, dok će 20.000 evra manje zaraditi Dara Bubamara.

- Iako je ove godine podigla cenu, organizatori iz Amerike su odmah pristali da joj daju 60.000 evra za nastup u Čikagu. Dara ide u Ameriku na dve nedelje, gde će imati turneju, a novogodišnju noć će dočekati u Čikagu. Nju tamo obožavaju, pa je sigurno da će napuniti klub - dodaje menadžer.

Beograd će i ove godine okupiti najveći broj pevača, a honorari su od po nekoliko desetina hiljada evra.

 - Beograd je epicentar provoda, pa će ovde biti i najbolja ponuda. Sloba Radanović će pevati u jednom hotelu za 40.000 evra, a Đani će dobiti isti honorar za tezgu u jednoj hali. U prestonici će pevati i Dejan Matić, i to za 30.000 evra - kaže menadžer.

Ostavite komentar