Showtime > Celebrity

Urnebesna scena u domu ŠERIFOVIĆA! Marija se ništa NE PITA, mali MARIO je već GAZDA KUĆE

Marija je najavila veliku turneju sledeće godine, ali i moguću pauzu - međutim, Verica tvrdi da se o tome pita samo mali Mario

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

19/12/2023 > 22:00

podeli vest:

Urnebesna scena u domu ŠERIFOVIĆA! Marija se ništa NE PITA, mali MARIO je već GAZDA KUĆE
Foto: ATA Images


Velika pevačka zvezda Marija Šerifović proteklih dana pokupila je mnoge simpatije širom regiona. Od kako je na svet došao njen sin Mario, sve oči uprte su u njih. 

Marija se u ulozi majke ostvarila uz pomoć surogat majke, a sada se prvi put obratila fanovima preko videa na Instagram storiju.

Marija sa majkom Vericom i novorođenim sinom Mariom provodi dane u Americi, a svojim obožavateljima se obratila kako bi najavila predstojeću turneju. Kako je objasnila, postojala su razmišljanja da se turneja odloži za narednu godinu, ali je ipak odlučila da, kako kaže, ovu veliku ljubav koju trenutno oseća dolaskom naslednika, podeli sa vernom publikom. 

Međutim, Marija je nakon velike turneje koja kreće sledeće godine, najavila i zasluženi odmor.

Foto: Instagram/serifovic

 

Dok je kamera bila uključena, Marija je saopštila mami Verici svoje planove o pauzi nakon turneje, a na to je dobila urnebesan odgovor.

- E, a kada sve to prođe ja onda idem na zasluženu pauzu od pevanja. Je l' to Vera u redu, pošteno? - pitala je Marija Vericu.

- Da, da pitamo njega? - odgovorila je Verica, aludirajući na to da se od sada pita mali Mario.

Marija je imala hit reakciju na ovo, pa su obožavatelji na Instagramu zasigurno prasnuli od smeh od njene začuđene face. 

Sve vreme dok su njih dve razgovarale, a i dok se Marija obrađala vernoj publici, u pozadini se čula beba. Na ovaj presladak zvuk niko nije ostao ravnodušan.

 

 

Ostavite komentar