Showtime > Celebrity

Vin Dizel OPTUŽEN za seksualno zlostavljanje! Advokat tvrdi da glumac nije kriv

Napad se navodno dogodio pre 13 godina tokom snimanja filma

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajatović

22/12/2023 > 14:50

podeli vest:

Vin Dizel OPTUŽEN za seksualno zlostavljanje! Advokat tvrdi da glumac nije kriv
Foto: TanjugAP Photo/Thibault Camus, File


Američki glumac Vin Dizel optužen je za seksualno zlostavljanje. Asta Džonason podnela je tužbu u kojoj tvrdi da ju je glumac seksualno napao u jesen 2010. godine tokom snimanja filma "Brzi i žestoki 5" u Atlanti, za koje je bila angažovana kao pomoćnica.

Bajan Fredman, advokat Vina Dizela, negira ove navode.

“Ovo je prvi put da je čuo za tu tvrdnju, staru više od 13 godina, koju je iznela navodna devetodnevna zaposlena”, rekao je advokat za Variety. Džonason tvrdi da je bila u Dizelovom apartmanu u St. Regisu u Atlanti dok se on “zabavljao sa više žena”. U tužbi je navela da ju je Vin uhvatio uhvatio Džonason za ruku i povukao je na krevet. Zamolila ga je da ode, ali je on navodno počeo da je dodiruje po grudima i ostatku tela.

Dalje se navodi da je "Dizel masturbirao, dok je Džonason zatvorila oči, pokušavajući da se distancira od seksualnog napada i izbegne gađenje“.

Džonason tvrdi i da ju je nakon ove situacije Dizelova sestra Samanta Vinsent, inače predsednica kompanije One Race koja ju je angažovala za film, otpustila nakon manje od dve nedelje na poslu.

Ostavite komentar