Showtime > Celebrity

SVI SU IM ZAVIDELI, a ove VELIKE LJUBAVI iz Holivuda su PUKLE pre nego što su stale na LUDI KAMEN

Veridbe poznatih koje su pukle tik pred zaključenje braka

Izvor: K1info

14/08/2023 > 20:14

podeli vest:

SVI SU IM ZAVIDELI, a ove VELIKE LJUBAVI iz Holivuda su PUKLE pre nego što su stale na LUDI KAMEN
Foto: Tanjug/AP/David Davies/Instagram Gwyneth Paltrow


Iako je Holivud proizveo mnoge filmske romanse, nisu svi poznati parovi imali dovoljno sreće da se probiju do oltara.

Ljubav između ovih parova važila je svojevremeno za "onu pravu", svi su im se divili i pomno ih pratili, međutim, iz raznoraznih razloga, veridbe su pucale.

Demi Mur i Emilio Estevez
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🥂 (@90s.tapes)

Partneri iz čuvenog filma "Vatra Svetog Elma" verili su se 1985. godine, nakon što su se zabavljali dve godine. Odredili su datum venčanja, ali ga nisu dočekali. Iste godine se Demi Mur udala za sada već bivšeg supruga Brusa Vilisa, sa kojim deli tri ćerke: Rumor, Skaut i Talulu.

Džoni Dep i Vinona Rajder

Nakon što su se upoznali 1990. godine, bivši par je izlazio pet meseci pre nego što se verio. Dep je čak obeležio svoju ljubav prema Vinoni tetovažom na kojoj je pisalo "Vinona Forever". Međutim, ova veridba i velika ljubav nije krunisana brakom.

Dženifer Aniston i Tejt Donovan

Sada uveliko bivši par, bili su u velikoj ljubavi tri godine. Pojavili su se zajedno u serijskom ostvarenju "Prijatelji". Verenički par rastao se 1998. godine.

Nikol Kidman i Leni Kravic
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KPRC2 Houston (@kprc2)

U oktobru 2003. objavili su vest da planiraju da se venčaju. Godinama kasnije, glumica je konačno izašla u javnost sa istinom tokom intervjua: "Poznavala sam Zoe Kravic, jer sam bila verena za njenog oca". Kako je rekla, rastali su se mirno, i ostali su u dobrim odnosima.

Kejti Holms i Kris Klajn

Ko bi rekao da naizgled mirna glumica ima buran ljubavni život. Simpatičan par se verio 2003. godine, nakon tri godine zajedno. Dve godine kasnije raskinuli su veridbu. Osam nedelja kasnije, verila se za sada već bivšeg supruga, Toma Kruza.

Gvinet Paltrou i Bred Pit

Par se upoznao na snimanju svog filma "Sedam" i delovali su kao savršen holivudski par. Ali nakon skoro tri godine zajedno (i šestomesečne veridbe) raskinuli su 2007. godine. Paltrou je kasnije rekla Barbari Volters da nije mogla da veruje da je Pit izašao sa njom kada je bila "u takvom neredu". Ljubav je bila velika, ali nije imala srećan kraj.

Alanis Moriset i Rajan Rejnolds
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @friizzymcguire

Kanadske zvezde verile su se 2004. godine, posle dve godine zabavljanja. Njihov raskid objavljen je u februaru 2007. Rejnolds se oženio Blejk Lajvli 2012. godine, dok se Moriset udala za hip-hop umetnika Soulija 2010. godine.

Britni Spirs i Džejson Travik

Vereni više od godinu dana, pop zvezda i bivši agent razišli su se u januaru 2012. godine.

- Uvek ću ga obožavati i ostaćemo veliki prijatelji - rekla je Britni. Pored toga, Travik je rekao da poštuje i nju i njene momke, kao i da će ostati bliski zauvek. 

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

Nakon što su se upoznali na snimanju njihovog filma iz 2010. godine, "Poslednja pesma", Majli i Lijam su počeli da se zabavljaju. Verili su se 2012. godine, raskinuli, pa ponovo obnovili svoju romansu 2016. godine. Neverovatno, ali istinito, ponovo su se verili tog oktobra i venčali. Međutim, brak je trajao manje od osam meseci. 

Šon Pen i Šarliz Teron

Filmske zvezde sa A liste počele su da se zabavljaju u decembru 2013. godine nakon Penovog razvoda od Robin Rajt. Ovo je bila planetarna ljubav. Iako su se verili nakon godinu dana zajedno, rastali su se u junu 2015. godine.

Svi imamo utisak da je u Holivudu brak poput menjanja čarapa, ali neke velike ljubavi nisu stigle ni dotle.

Ostavite komentar