Showtime > Celebrity

ONI SU LUZERI GODINE! Holivudski portal objavio REALNU LISTU, pogledajte ko je NA VRHU

Princ Hari i Megan Markl su se, očigledno, bezuspešno dodvoravali javnosti cele godine

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

13/12/2023 > 11:31

podeli vest:

ONI SU LUZERI GODINE! Holivudski portal objavio REALNU LISTU, pogledajte ko je NA VRHU
Foto: Wikipedia/Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool, File


Popularni holivudski portal o poznatima "Hollywood Reporter" objavio je listu najvećih pobednika, ali i najvećih luzera u 2023. godini. Što se pobednika tiče, niko nije iznenađen - u pitanju je ekstremno popularna Tejlor Svift, međutim, evo ko si ispali najveći luzeri među poznatima.

Iza Tejlor Svift našla se najuspešnija godina njene karijere, pa tako njeno prvo mesto na ovoj listi nikoga nije iznenadilo.

Kada je o gubitnicima godine, na samom vrhu liste našli su se veliki Disney, za kojim su usledili princ Hari i Megan Markl, koji nisu bili toliko omiljeni proteklih godinu dana.

Disney se na listi luzera našao zbog pada vrednosti deonica kompanije, ali i zbog velikih problema u streaming servisu.

Megan i Hari, na listi su iz potpuno drugih razloga. Oni su od strane publike proglašeni "cmizdravcima", a holivudski portal ih je opisao još žešćom rečju - licemeri.

Hollywood Reporter piše da njihovom brendu nije pomogla ni Harijeva autobiografija, kao ni podkast ili serija koje su snimali.

Pored Tejlor, među pobednicima su još i Margo Robi, gigant Netflix, Džena Ortega koja je briljirala u ostvarenju "Wednesday", kao i reditelj Oppenheimera Kristofer Nolan.

 

Ostavite komentar