Showtime > Celebrity

Domaćinski ROĐENDAN princa Harija - PIVU i KOBASICAMA nije mogao da odoli

Slavljenik i njegova supruga Megan su se dobro proveli sa svojim društvom u poznatoj pivnici u Dizeldorfu gde se održavaju Igre Invictus

Autor: K1info/jutarnji.hr

16/09/2023 > 09:03

podeli vest:

Domaćinski ROĐENDAN princa Harija - PIVU i KOBASICAMA nije mogao da odoli
Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong, File


Princ Hari, vojvoda od Saseksa proslavio je svoj 39. rođendan, koji je bio 15. septembra, veče pre. Sa suprugom Megan i prijateljima, Hari je uživao u poznatoj pivnici u Dizeldorfu u Nemačkoj, gde trenutno traju sportske igre Invictus, projekat namenjen vojnim veteranima koji je pokrenuo princ pre devet godina.

Sudeći prema objavama na drušvenim mrežama, svi su zaista uživali u pivu i tradicionalnim nemačkim kobasicama i krvavici, bečkom (svinjskom) šniclom, crvenom zelju i pire-krompiru, u restoranu-pivnici "Im Goldener Kessel" iliti "K zlatnom kotliću". U stvari, slavni gosti su bili toliko zadovoljni hranom i atmosferom, da su se slikali sa zaposlenima.

- Bio je divan i veseo. Megan je predivna - rekla je vlasnica restorana Tea Ungerman za Daily Mail.

- Bili su jako opušteni, pili su naše domaće pivo "Schumacher Alt", isto pivo koje se poslužuje i na Igrama Invictus.

Ispričala je kako su Hari i Megan sedeli jedno do drugog sve vreme.

- Naježila sam se kada su ušli. Gledala sam njegov govor na bini na otvaranju Igara i nisam mogla da verujem da je došao baš u moj restoran. Bio je predivan i zagrlio me - dodala je.

Princa su, takođe, iznenadili i čokoladnom rođendanskom tortom. Pažljivi hroničari izračunali su i koliko se popilo: Hari je, tvrde, popio šest "malih piva" od pola litra, dok se Megan počastila jednom kriglom.

Par je jako zauzet poslednjih dana. Hari je na Igre Invictus stigao sam prošle subote, da bi mu se supruga pridružila dva dana kasnije. Oboje se mogu videti na različitim sportskim događajima i u druženju s takmičenjima i njihovim porodicama. Opšti je zaključak da Saseksovi deluju opuštenije nego u dugo, dugo vremena, smeškaju se, drže za ruke, grle...

Džudi Džejms, stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju koja često komentariše slavne ljude za britanske medije, rekla je za The Mirror da Hariju očigledno prija boravak u Nemačkoj i bavljenje omiljenim projektom na koji je jako ponosan. Princ dugo nije zračio takvom odlučnošću i samopouzdanjem. Očigledno je, takođe, da mu Megan iskreno pruža podršku, što se vidi kroz njene gestove i govor tela.

- Izgledaju kao u prvim danima njihove veze. Čini se da se Hari opustio i da mu se, kao rezultat svih tih malih gestova i pogleda, podiglo samopouzdanje - rekla je između ostalog Džejms.

Ostavite komentar