Showtime > Celebrity

Nataša Bekvalac o POZIVU Aleksandre PRIJOVIĆ: Spavala sam na ZADNJEM SEDIŠTU AUTA...

Nataša je otkrila koliko je Aleksandri trebalo da je nagovori da bude njena gošća u zagrebačkoj areni

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

13/12/2023 > 10:43

podeli vest:

Nataša Bekvalac o POZIVU Aleksandre PRIJOVIĆ: Spavala sam na ZADNJEM SEDIŠTU AUTA...
Foto: ATA Images


Pop zvezda Nataša Bekvalac otvorila je dušu predstavnicima medija na konferenciji povodom dočeka Nove godine, te progovorila o ljubavnom statusu, ćerkama, ali i gostovanju na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu.

Nataša je otkrila koliko je Aleksandri trebalo da je nagovori da bude njena gošća u zagrebačkoj areni.

- Ležala sam na zadnjem sedištu. Spavala sam. Menadžer me je vozio i videla sam da me zove Aleksandra. Razgovor je trajao ne duže od minut. Onako fina, kakva ona jeste, pitala me je. Rekla sam: ‘Želim, naravno da želim’. Kada su ljudi lagani, lagani su i dogovori - rekla je Nataša za "K1" televiziju.

Na pitanje šta treba da poseduje muškarac da bi je osvojio Nataša nije imala konkretan odgovor.
 

 - Ne bih da pravim od sebe nezaštićenu, ali baš dugo tema muškarca nije u mom životu i ne bih znala šta muškarac treba da ima da bi me osvojio. Puštam da život donese svoje, a ja mnogo verujem u njega. Kada ste dobri, dobre stvari vam se i dešavaju. Ne mora biti samo ta sfera. Život je spektar prelepih tema, ali ne samo ta. Okupiraju me mnoge druge teme. Ja sam ljubavi imala i imam je. Nemam paničnu potrebu da pripadam -  istakla je Nataša u razgovoru za "Prvi red".

Takođe, otkrila nam je i da će njena starija ćerka Hana biti na njenom novogodišnjem nastupu u luksuznom beogradskom hotelu, sa čijim pubertetom se teško nosi.

- Jako teško. Kad god krene priča o roditeljstvu ja se nasmejem, jer ništa o roditeljstvu ne znamo do puberteta. Do tog perioda se nekako i dovijamo, a u tom periodu ko preživi pričaće - rekla je Nataša i dodala da je potražila pomoć oko vaspitanja ćerke:

- Ja uvek tražim pomoć. Ono u šta sam sigurna je da mnogo toga ne znam, ali poznajem ljude koji znaju.

 

Ostavite komentar