Showtime > Celebrity

BRENA odgovorila na optužbe HRVATA: Niko mi nije REKAO da je ZABRANJENO da pričam o svom PROIZVODU

Lepa Brena se oglasila nakon ovakvih reakcija i pojasnila šta se zapravo dogodilo.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

11/12/2023 > 22:23

podeli vest:

BRENA odgovorila na optužbe HRVATA: Niko mi nije REKAO da je ZABRANJENO da pričam o svom PROIZVODU
Foto: ATA Images


Na jednu od najvećih folk zvezda na ovim prostorima Lepu Brenu obrušio se HTV zbog gostovanja u njihovoj emisiji koje nije teklo kako su oni zamislili.

Naime, HTV je optužio Brenu da je zloupotrebila gostovanje u njihovoj emisiji kako bi promovisala svoj brend čarapa.

- U emisiji "Kod nas doma" koja se emitovala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržavao je sledeće teme: predpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru da se bavi reklamiranjem navedenih proizvoda - istakli su sa HTV-a.

Foto: ATA Images

 

Ovo njeno gostovanje izazvalo je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

- Bila je gošća ili je plaćena reklama kao sve reklame? Reklame podnosim. Glazbeno smeće kao gost je televizijsko civilizacijsko dno, EPP je za džabe, Šulentićeva je pita o šoubiznisu, a ova krenula o čudotvornim čarapama tri minuta - samo su neke od reakcija.

Lepa Brena se oglasila nakon ovakvih reakcija i pojasnila šta se zapravo dogodilo.

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu, namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - poručila je Brena za Informer.

Ostavite komentar