Lifestyle > Hi-Tech

NAŠA PEVAČICA na 3. MESTU najtraženijih POJMOVA na Guglu u Hrvatskoj: Svi su ODLEPILI za njom

Aleksandra Prijović, nakon što je 5 puta napunila zagrebačku arenu, postala je i jedna od najtraženijih pojmova na Guglu u Hrvatskoj

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

11/12/2023 > 20:31

podeli vest:

NAŠA PEVAČICA na 3. MESTU najtraženijih POJMOVA na Guglu u Hrvatskoj: Svi su ODLEPILI za njom
Foto: Pixabay.com


Hrvati su podelili uzbudljive podatke o pretragama koje su oblikovale 2023. godinu, a među najtraženijim pojavljuje se i srpska muzička zvezda Aleksandra Prijović.

Pored strasti prema fudbalu, kao i uzbudljivom filmskom ostvarenju "Oppenheimer", Prija se našla na visokom trećem mestu najtraženijih pojmova u Hrvatskoj.

Mlada pevačica zauzela je zapaženo treće mesto na Guglovom spisku, postavši jedina ličnost sa Balkana koja je najviše "guglana". Fascinantno je što se Tina Tarner takođe pojavljuje, i to na sedmom mestu.

Foto: ATA Images

 

Ovaj podatak dodatno potvrđuje neverovatan uspeh Aleksandre Prijović u Hrvatskoj. Nakon što je uspela da napuni pet Areni u Zagrebu, ova popularna pevačica sada i zvanično osvaja internet pretrage, potvrđujući svoj status muzičke zvezde koja privlači pažnju širom regiona.

Njeno prisustvo na Guglovom vrhu samo je još jedan dokaz koliko je njen talenat prepoznat i cenjen u regionu.

Među top 10 najtraženijih pojmova u Hrvatskoj našli su se: Dinamo - AEK (prvo mesto), Oppenheimer (drugo mesto), naša Aleksandra Prijović na trećem mestu, zatim slede pojmovi: Hrvatska - Nizozemska; Hrvatska - Španjolska; Izrael; Tina Turner; Hrvatska - Turska; Hrvatska - Wales i pojam - Kune u eure.

Ostavite komentar