Showtime > Celebrity

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOMINIRA I U ZAGREBU: Pogledajte kako KRCATA ARENA peva UGLAS najveće HITOVE

Aleksandra Prijović održava prvi od pet najavljenih koncerta u Zagrebu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

01/12/2023 > 22:03

podeli vest:

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOMINIRA I U ZAGREBU: Pogledajte kako KRCATA ARENA peva UGLAS najveće HITOVE
Foto: K1info


Večeras Aleksandra Prijović ima prvi nastup od ukupno pet u Areni Zagreb. Ovaj je koncert otvorila je pesmom "Za nas kasno je" i istog trenutka krcatu Arenu podigla na noge. 

Sva mesta na tribinama i parteru popunjena su do poslednjeg, i svi pevaju uglas. Publika je podivljala već nakon prvih tonova njenog hita, što se i očekivalo, a Prija se potom obratila publici dirljivim rečima.

- Dobro veče, Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar - pred svaki koncert isplaniram šta je ono što želim da kažem kad izađem pred publiku, ali imajući u vidu šta se izdogađalo u poslednjih par meseci, shvatila sam da ne znam šta da vam kažem osim hvala - zahvalila se Prija.

Pevačica se zahvalila svim fanovima za podršku što je uspela da uradi ovako veliku stvar u Srbiji i celom regionu. 

- Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što niko dosad nije. Ja ću vratiti na jedini način koji imam, a to je pesmom, srcem i dušom. Hvala vam za sve - rekla je Aleksandra. 

Velikom spektaklu pridružio se i Aco Pejović

Pored Prije, na ovoj zagrebačkoj bini večeras su i Aco Pejović i Željko Samardžić. Pored toga što će zapevati sa njom, Pejović je uputio i predivne reči podrške svojoj koleginici.

- Ponosan sam na sve što je Aleksandra do sada uradila, ponosan na činjenicu da pametno i lepo vodi svoju karijeru! Očekujem da će svih pet koncerata u Zagrebu biti za pamćenje, ne samo ovaj prvi - rekao je. 

Prijovićka ga je pozvala da izađe na binu i njih dvoje su izveli zajedničku pesmu "Litar vina, litar krvi", a masa je pevala sa njima u glas.

- Jedan jedini, Aco Pejović - kratko ga je predstavila publici, koja je glasno vrištala.

Podsetimo, naša velika zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je svih pet koncerata u Areni, a sve karte za prva dva prodate su već u prvih 24 sata.

Ostavite komentar

Sanja

Ma bravo devojko, mladost, lepota, kvalitetan vokal, dobra organizacija i za čas 4 Arene. Zadala ogroman zadatak kolegama i teško da će neko to dostići..Uživaj u zasluženoj slavi i poziciji u društvu.

02.12.2023 01:39