Showtime > Celebrity

PORODILA SE Kortni Kardašijan u 44. godini: Trevis je već otkrio potencijalno IME SINA

Nakon dve godine vantelesne oplodnje, rijaliti zvezda ostala je trudna prirodnim putem

Izvor: K1info

05/11/2023 > 14:44

podeli vest:

PORODILA SE Kortni Kardašijan u 44. godini: Trevis je već otkrio potencijalno IME SINA
Foto: Youtube/Printscreen/Entertainment Tonight


Prema informacijama koje je preneo "People", Kortni Kardašijan i njen suprug Trevis Barker su dobili svoje prvo zajedničko dete. Put do ovog trenutka bio je dug za poznati par, jer su proveli dve godine pokušavajući da zatrudni.

Kortni je nekoliko puta pokušala vantelesnu oplodnju (IVF), ali nije ostala trudna sve dok nije krajem prošle godine prestala sa svim tretmanima. Kortni je preživela strašan trenutak u septembru, kada je prošla kroz "zastrašujuću" operaciju fetusa, kako bi spasila život svog nerođenog deteta.

Samo nekoliko dana pre navodnog porođaja, Trevis je javno otkrio da planira da sina nazove Roki Trinaesti Barker. Gostujući u emisiji na "Hulu" kanalu "Kardashiani", takođe je otkrio da je Kortnijin termin bio za Halloween.

Ovo je četvrto dete za Kortni, budući da već ima - Mejsona (13), Penelopu (11) i Rejna (8) - sa bivšim dečkom Skotom (40) A za Trevisa je ovo treće dete, budući da ima Lendona (20) i Alabamu (17) - sa bivšom suprugom Šanom Mokler (48). Rok zvezda takođe smatra svojim detetom 24-godišnju ćerku Šaninog bivšeg supruga, boksera Oskara De La Hoje, po imenu Atijana De La Hoja.

Sredinom oktobra, Kortni je za Vanity Fair Italia otkrila da je prirodno zatrudnela nakon dve godine neuspešnih pokušaja vantelesne oplodnje.

- Samo kažem: kako možete dovoditi u pitanje Božji plan? Jer tako ja vidim ovu trudnoću, koja se dogodila kad ni Trevis ni ja više nismo ni razmišljali o tome, a godinu dana nakon što smo prestali sa IVF - izjavila je.

Javnost je saznala za njenu trudnoću sredinom juna dok je Trevis nastupao na koncertu. Kortni je tada držala transparent na kojem je pisalo: "Trevis, trudna sam."

Ostavite komentar