Vesti > Srbija

Vučević posetio SAJAM ženskog stvaralaštva u Kaću! Bitno je da se SRBIJA razvija (FOTO)

Građanima je poručio da im isto tako, obećava da će u narednom periodu posebnu pažnju posvetiti zdravlju naših sugrađana

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

11/05/2024 > 15:31

podeli vest:

Vučević posetio SAJAM ženskog stvaralaštva u Kaću! Bitno je da se SRBIJA razvija (FOTO)
Foto: TANJUG/ Gradski odbor SNS Novi Sad/ bg


Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević danas je zajedno sa stranačkim kolegama i predstavnicima koalicione  iste "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" posetio Sajam ženskog stvaralaštva u Kaću i sa meštanima razgovarao između ostalog o investicijama, infrastrukturi i boljoj zdravstvenoj zaštiti.

- Važno je da se država razvija, izgradnja saobraćajnica i mostova direktno utiče na rast životnog standarda svakoga od nas - naglasio je Vučević.

Građanima je poručio da im isto tako, obećava da će u narednom periodu posebnu pažnju posvetiti i o zdravlju naših sugrađana.

- To je ono najvažnije - naveo je Vučević.

Lider SNS je dodao da im je cilj da obezbede da najbolja aparatura i profesionalni lekarski kadar budu dostupni i u manjim sredinama, da svaki građanin ima adekvatnu zdravstvenu zaštitu bez obzira gde živi!

- To je naš zadatak i obećanje! Zato, u nove pobede! Za naš Kać! Za naš Novi Sad i jedinu našu otadžbinu Srbiju - naveo je Vučević na nalogu X na kojem je dodao da je u Kaću bio i sa funkcionerima SNS i SPS Milanom Đurićem, Vesnom Turkulov,  Dušanom Bajatovićem.
 

Ostavite komentar