Showtime > Celebrity

HALLOWEEN dekoracija Kim Kardašijan premašuje sva očekivanja: KRVAVE sobe u UTROBI PAUKA će vas PRESTRAVITI

Od svog doma napravila je "kuću strave" u koju se ulazi kroz ogromnu tarantulu

Izvor: K1info

24/10/2023 > 08:29

podeli vest:

HALLOWEEN dekoracija Kim Kardašijan premašuje sva očekivanja: KRVAVE sobe u UTROBI PAUKA će vas PRESTRAVITI
Foto: Tanjug/AP


Kim Kardašijan i njena porodica su poznati po svojoj sklonosti prema ekstravagantnom pristupu dekoraciji za praznike, a kada se bliži "Halloween", ona je odlučila da se potpuno prepusti ovoj prazničnoj atmosferi - strave i užasa.

Poznata rijaliti zvezda je svoj dom potpuno transformisala kako bi se uklopila u duh Halloweena. Kim je ponosno podelila detalje ove transformacije na društvenim mrežama.

Na samom ulazu u njen dom, posetioci su dočekani ogromnom tarantulom koja se nadvija iznad vrata, dok paučina prekriva okolinu. 

Hodnici u njenoj kući nisu bili izuzetak - veštački paukovi su se pojavili na svakom koraku, a, kako je Kim priznala, čak je i ona sama osetila jezu dok je prolazila kroz njih.

Osim toga, njen trpezarijski sto i kuhinja su dobili "ukras" u vidu paučine, stvarajući pravu atmosferu za ovaj praznik. 

Međutim, Kim je otišla i korak dalje kako bi obradovala svoju decu - postavila je tobogan ispred televizora, koji zauzima ceo zid, stvarajući tako još uzbudljiviji prostor za igru.

 

Ostavite komentar