Showtime > Celebrity

Hajdi Klum podelila slike s POČETKA KARIJERE: I da ceo dan gledate u njih, NE BISTE je PREPOZNALI

Davne 1992. godine, pozirala je u kupaćim kostimima za takmičenje u modelingu

Izvor: K1info

23/10/2023 > 19:06

podeli vest:

Hajdi Klum podelila slike s POČETKA KARIJERE: I da ceo dan gledate u njih, NE BISTE je PREPOZNALI
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello


Hajdi Klum, jedno od najprepoznatljivijih imena u svetu modelinga, odlučila je da obraduje svoje mnogobrojne obožavaoce tako što je na svojem Instagram profilu podelila retke i dragocene fotografije s početka svoje karijere.

Manekenka, koja sada ima 50 godina, podsetila nas je na svoje skromnije početke u svetu mode. Na tim slikama, Hajdi pozira u kupaćim kostimima, dok se prijavljivala za takmičenja u modelingu još davne 1992. godine.

Ono što je posebno primetno na ovim fotografijama jeste činjenica da je tada imala dugu smeđu kosu, što je fanove ostavilo u neverici, s obzirom na to da je širom sveta prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

U svom postu, Hajdi je istakla da su ove dragocene fotografije čitavo vreme čekale u podrumu kod njene majke, sve dok nije odlučila da ih podeli sa svetom.

- Ove fotografije su bile za takmičenje u modelingu iz 1992. godine. Mama mi je donela kutiju punu starih fotografija iz podruma -napisala je Hajdi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Pored fotografija iz početka karijere, manekenka je takođe podelila svoju sliku sa šesnaest godina, koja pokazuje njen apsolutno neprepoznatljiv izgled u odnosu na kasnije godine.

Hajdi Klum pružila je obožavaocima retku priliku da zavire u njen put ka svetskom uspehu i osete deo njenog bogatog iskustva u modelingu.

Ostavite komentar