Showtime > Celebrity

Stihovi najlepše BALADE Britni Spirs kriju veliku TUGU: Obožavali smo OVU PESMU, a ona u stvari govori o ABORTUSU

Ove reči sada imaju potpuno neko novo značenje

Izvor: K1info

23/10/2023 > 08:15

podeli vest:

Stihovi najlepše BALADE Britni Spirs kriju veliku TUGU: Obožavali smo OVU PESMU, a ona u stvari govori o ABORTUSU
Foto: Tanjug/AP


Britni Spirs je u svom iskrenom memoaru pod nazivom "Žena u meni" podelila emotivnu priču o svojoj prošlosti. Otkrila je da je, u svojoj 19. godini, donela tešku odluku da prekine trudnoću, a njeni odani fanovi spekulišu da je pesmu "Everytime" posvetila bebi koju nikada nije imala.

U spotu za ovu pesmu, Britni šeta kroz bolnicu i publika može videti emotivnu scenografiju - od smrti jedne žene do rođenja druge. Ovaj video trenutak ima dublje značenje s obzirom na iskustvo koje je Britni podelila u svojim memoarima. 

 

 

"Ova pesma sada ima potpuno drugo značenje", "Beba iz spota za 'Everytime' predstavlja bebu koju je Britni morala da abortira. Srce mi je slomljeno", "Ona je sve vrijeme zapravo pevala o detaljima iz vlastitog života", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/AP

 

Britni je otvorila svoje srce i otkrila da je u tom periodu čekala dete sa slavnim pevačem Džastinom Timberlejkom. Ova iskrena ispovest baca svetlo na teške odluke koje je donosila u svojoj mladosti i dodaje dubinu pesmi koje je stvarala tokom tih vremena. 

- Trudnoća je za mene bila iznenađenje, ali ne i tragedija. Mnogo sam volela Džastina. Uvek sam očekivala da ćemo imati porodicu, samo ne tako rano. No, on defintiivno nije bio srećan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni za to i da smo premladi. Da je odluka bila samo na meni, nikada to ne bih učinila. Džastin je bio siguran da ne želi biti otac. To je jedno od najtraumatičnijih iskustava kroz koje sam prošla - napisala je.

Njen memoar pruža uvid u njenu ličnu borbu i sazrevanje kroz godine, a pesma "Everytime" sada dobija novo, dublje značenje za sve njene fanove. 

Ostavite komentar