Showtime > Celebrity

Kraj misteriji NAJVEĆEG SKANDALA Holivuda: Britni Spirs posle 16 godina otkrila zašto je OBRIJALA GLAVU

Jedne noći otišla je u frizerski salon i tražila šišanje na ćelavo, ali kada ju je frizerka odbila, sama je uzela mašinicu

Izvor: K1info

17/10/2023 > 19:07

podeli vest:

Kraj misteriji NAJVEĆEG SKANDALA Holivuda: Britni Spirs posle 16 godina otkrila zašto je OBRIJALA GLAVU
Foto: Youtube/Printscreen/Britney Spears


Britni Spirs (41) imala je veliki skandal davne 2007. godine o kojem je pričao ceo svet. Naime, svi su tada komentarisali pevačicin nervni slom. Posle 16 godina, Britni je konačno otkrila zašto je neslavno ošišala svu kosu.

- Toliko su me gledali dok sam odrastala. Gledali su me odozgo do dole, ljudi su mi govorili šta misle o mom telu, od kada sam bila tinejdžerka. Brijanje glave i gluma bili su moji načini da se odgurnem od svega toga - piše pop zvezda u svojim predstojećim memoarima "Žena u meni", prenosi People.

Međutim, Britni sada primećuje da, kada je njen otac Džejmi Spirs preuzeo kontrolu nad njenim ličnim, medicinskim i finansijskim poslovima 2008. godine, više nije imala pravo glasa u svom svakodnevnom životu.

- Shvatila sam da su ti dani sada prošli. Kosa je morala da izraste i da se vratim u formu. Odlazila sam rano u krevet i uzimala lekove koje su mi pripisali - kaže ona.

Između niza perioda na rehabilitaciji, dobitnica Gremija ušla je u frizerski salon u Kaliforniji jedne noći 2007. godine, i zatražila da joj se obrije glava.

Vlasnica salona, Ester Tognoci, odbila je, pa je Britni preuzela stvari u svoje ruke tako što je zgrabila mašinu za šišanje i ošišala se dok su paparaci fotografisali kroz prozor.

Uzastopni incidenti, koji su se desili dok je prolazila kroz razvod i bitku za starateljstvo sa Kevinom Federlajnom, odmah su učinili da Britni postane deo tabloida. Sledeće godine, nakon što je hospitalizovana na dva prisilna psihijatrijska pritvora, Džejmi je otišao na sud i postao zakonski staratelj svoje ćerke.

- Konzervatorstvo mi je oduzelo ženstvenost, pretvorilo me u dete. Na sceni sam postala više stvar nego ličnost. Uvek sam osećala muziku u svojim kostima i krvi; to su mi ukrali - piše Britni u svojoj knjizi, koja izlazi 24. oktobra.

Zvezda "Raskršća" kaže da "nije zaslužila" ono što joj je porodica uradila.

- Žena u meni je dugo bila potisnuta. Hteli su da budem divlja na sceni... i da budem robot sve ostalo vreme - napisala je Britni.

Nakon što je Britni svedočila protiv svog "zloupotrebljenog" konzervatorstva na otvorenom sudu 2021. godine, sudija u Los Anđelesu suspendovao je Džejmija, koji sada ima 71 godinu, pre nego što je u potpunosti raskinuo aranžman.

Ostavite komentar