Showtime > Celebrity

Princ Vilijam slučajno otkrio PIKANTERIJE iz privatnog DOPISIVANJA: Najčešće sam koristio emotikon PATLIDŽANA

Kejt Midlton je rekla da paze na rečnik kada koriste porodične Whatsapp grupe, ali kada su privatne, onda se malo i opuste

Izvor: K1info/kurir.rs

16/10/2023 > 21:22

podeli vest:

Princ Vilijam slučajno otkrio PIKANTERIJE iz privatnog DOPISIVANJA: Najčešće sam koristio emotikon PATLIDŽANA
Foto: Tanjug/Jacob King, Pool Photo via AP


Kejt Midlton i princ Vilijam povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja gostovali su na BBC Radio 1. U svom javljanju u program, par je otkrio i zanimljive pikanterije za koje niko nije mislio da bi otkrili.

Princ i princeza od Velsa bili su gosti u emisiji ''Going Home'', a tamo se, između ostalog, pričalo i o korišćenju emotikona.

Tom prilikom voditeljka Vik Houp upitala je kraljevski par koji od emotikona najčešće koriste kod komunikacije putem mobilnog telefona.

Kejt Midlton se na to našalila da zavisi o kojoj se WhatsApp grupi radi, ako je reč o porodičnoj grupi, onda paze. Na njene reči nadovezao se princ Vilijam rekavši da su mu rekli da mora da izabere nešto drugo umesto patlidžana, jer on baš i nije primeren.

- Najčešće sam koristio emotikon patlidžana, ali morao sam malo da odrastem, pa je sada to smajli s očima koje idu gore-dole i ustima - rekao je Vilijam, dok je Kejt rekla da najviše koristi emotikone srca, potom onog koji plače i na kraju histeričnog smeha kada stvari krenu po zlu.

Na njihove izjave nisu ostali imuni voditelji Džordan Nort i Vik Houp, koji su na Vilijamov odgovor ostali isprva malo šokirani, a potom i oduševljeni.

Nort je rekao: ''On je rekao patlidžan, pa to je genijalno'', dok se Vik Houp nadovezala: ''Zna on šta treba. Ima prljave misli.''

Kejt i Vilijam inače su poznati po svom opuštenom ponašanju, a čini se da se iz godine u godinu kraljevski par sve više opušta i javnosti želi da pokaže da su i oni samo običan bračni par s normalnim svakodnevicama.

Ostavite komentar