Showtime > Celebrity

Zaljubio se u nju NA PRVI POGLED, a ona u NJEGOVOG KOLEGU: Met Dejmon se dobro NAMUČIO dok nije osvojio SUPRUGU

Oni su zajedno 20 godina, prošli su mnogo zajedno, ali ljubav se nije ugasila

Autor: K1info/story.hr

15/10/2023 > 22:02

podeli vest:

Zaljubio se u nju NA PRVI POGLED, a ona u NJEGOVOG KOLEGU: Met Dejmon se dobro NAMUČIO dok nije osvojio SUPRUGU
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP


Glumac Met Dejmon (53) i njegova supruga Lusijana Baroso (47) jedan su od najvoljenijih holivudskih parova, a u javnosti ih često možemo videti samo u srečnom i zaljubljenom izdanju. Tome u prilog ide činjenica da su zajedno od 2003, a upoznali su se dok je Baroso bila zaposlena kao konobarica.

Ipak, njihov brak nije uvek bio idealan, što je jednom prilikom potvrdio i sam glumac, kada je rekao da su u jednom periodu redovno išli na terapije za parove, piše Stil. Iz tog razloga, morao je uzeti pauzu od glume kako bi se mogao fokusirati na obnavljanje braka, ali i provođenje vremena s porodicom.

- Ovo će vam možda zvučati izmišljeno, ali je zapravo istina. Morao sam pregovarati sa suprugom o slobodnim danima. Radio sam na nekim filmovima, a jedini uslov za prekidanje slobodnih dana bio je Krisov poziv - rekao je medijima na premijeri filma 'Openhajmer'.

Foto: Tanjug/Jack Plunkett/Invision/AP

 

Dejmon nije progovorio samo o problemima u braku, već se dotakao i šaljive anegdote s njegovim najboljim prijateljem Benom Aflekom. Ovaj dvojac mnogima je poznat po ulogama u filmu ‘Dobri Vil Hanting’, a Dejmon je priznao kako je njegova supruga prvobitno bila velika Aflekova obožavateljka.

- Moja žena je, u stvari, bila velika Benova obožavateljka pre nego što smo se upoznali. A njena najbolja prijateljica bila je na mojoj strani. I dalje se smejemo tome - rekao je.

Uprkos svemu, Dejmon za svoju suprugu ima samo reči hvale, a često kaže kako je medijima nezanimljiv pošto nemaju nikakve skandale i afere.

Ostavite komentar