Showtime > Celebrity

Ko je ovde rođen pod srećnom zvezdom - ONA ili ON? Pitao je na ulici teniserku tešku 15 MILIONA za SELFI, i sad je ŽENI

Garbinje Muguruza zaprošena je od strane obožavaoca koji ju je zaustavio na ulici

Izvor: K1info

17/10/2023 > 16:03

podeli vest:

Ko je ovde rođen pod srećnom zvezdom - ONA ili ON? Pitao je na ulici teniserku tešku 15 MILIONA za SELFI, i sad je ŽENI
Foto: Youtube/Printscreen/AnteDiluvian


Garbinje Muguruza, Špankinja venecuelanskog porekla, je dvostruka grend slem šampionka i nekada najbolja teniserka sveta. Osvojila je Rolan Garos 2016. godine pobedivši Serenu Vilijams, naredne godine Vimbldon kada je pobedila Venus i postala najbolja na svetu. Međutim, 2021. godine sasvim slučajno sreće ljubav svog života - Artura Borgesa tokom šetnje Njujorkom, a uskoro će mu postati i žena.

Teniska zvezda (29) će se venčati sa svojim dečkom sa kojim je skoro dve godine, manekenom Arturom Borhesom. Upoznala je svog budućeg mladoženju slučajno kada ju je zamolio za selfi u Njujorku u avgustu 2021. godine.

- Moj hotel je bio blizu Central parka i bilo mi je dosadno, pa sam htela da prošetam. Izađem i naletim na njega na ulici. Odjednom se okreće i kaže: 'Srećno na US Openu.' Pomislila sam: 'Vau, on je tako zgodan' - rekla je ona.

- Ja sam šampionka Vimbldona i sada se udajem za navijača koji me je zaustavio za selfi u Central parku - našalila se.

Muguruza je otkrila da su ona i Borhes nastavili da se viđaju i da su često išli u šetnje Central parkom. Nakon što je stupio u vezu, Borhes je konačno postavio pitanje dok je klečao na kolenu u Marbelji u Španiji.

- Bilo mi je čudno. Razmišljala sam o nečemu drugom, a onda kada je zaprosio, počela sam da plačem. Nisam znala kako da reagujem. Rekla sam "da" usred suza, bilo je veoma romantično - rekla je.

Njena neto vrednost procenjuje se na više od 15 miliona dolara. Njen budući muž je rođen u Španiji, ali je uglavnom odrastao u Finskoj. Radio je za Toma Forda u Njujorku kada je upoznao Muguruzu.

 

Ostavite komentar