Showtime > Celebrity

Ima 45, a NEMA ZGODNIJE od nje: Nikol Šerzinger je mnogo više od BLISTAVE LEPOTICE, ovo možda NISTE ZNALI o njoj

Pevačica ne prestaje da iznenađuje svojim zgodnim telom i lepotom, kao da je prestala da stari

Izvor: K1info

16/10/2023 > 07:28

podeli vest:

Ima 45, a NEMA ZGODNIJE od nje: Nikol Šerzinger je mnogo više od BLISTAVE LEPOTICE, ovo možda NISTE ZNALI o njoj
Foto: Tanjug/ Ian West/Pool via AP


Nikol Šerzinger je jedna od najpoznatijih pevačica u Sjedinjenim Američkim Državama. Njeno puno ime je Nikol Preskovija Elikolani Valijente. Pored toga što je pevačica, ona je i tekstopisac, plesačica i glumica. Svetsku slavu stekla je 2005. godine u ženskoj grupi Pussycat Dolls, u kojoj peva glavne vokale, ponekad uz pomoć Melodi Tornton.

Rođena je 29. juna 1978. godine u Honoluluu, na Havajima. Njen otac je Filipinac, a majka jednim delom Havajka, a drugim Ruskinja. Na početku karijere odmah se govorilo da njena nestvarna lepota potiče baš iz raznih nacionalnosti koje se prožimaju u njenoj porodici.

Prezime Šerzinger uzela je od očuha. Kada se rodila njena majka je imala svega osamnaest godina, i roditelji su joj se razišli još dok je bila beba. Kasnije se sa majkom, sestrom i očuhom Garijem Šerzingerom, koji je usvojio decu, preselila u Kentaki.

Nikol je odgajana u katoličkom duhu, i, kako je više puta izjavljivala, u ne baš sjajnim finansijskim uslovima, ali uz punu podršku majke. Prvobitno se upisuje u Mejzik srednju školu, nakon čega se priključuje umetničkoj školi, a nakon toga i glumačkoj ekipi Teatra u Luivilu.

Pussycat Dolls

Nikol se priključila trupi Pussycat Dolls u maju 2003. godine, još dok su nastupale kao burleskna grupa. Iz trupe 2005. godine nastaje muzička grupa, sa šest članica, koja stiče svetsku slavu singlovima "Dont Cha", "Buttons", "Stickwithy", "When I Grow Up" i drugim, postigavši veliki komercijalni uspeh sa više od 10 miliona prodatih albuma.

Skoro sve pesme na albumu je otpevala Nikol, uz prateće vokale Karmit Bunč i Melodi Torton, dok je jedina kao tekstopisac od svih članica učestvovala u izradi oba albuma.

Uspeh grupe u kojoj nastupa Nikol je u više navrata iskoristila radeći na solo projektima i duetima sa pretežno ritam i bluz izvođačima kao što su Vil Smit, Didi, Avant, Šegi i drugi.

Radila promotivnu kampanju Baraka Obame

Uradila je obradu pesme Rio, grupe Djuran Djuran, za potrebe televizijske reklame, za koju je objavljen i spot, dok se 2008. godine pojavljivala u promotivnoj kampanji Baraka Obame, odnosno u kampanji borbe protiv raka, sa zvezdama kao što su Rijana, Maraja Keri, Bijonse, Sijera, Majli Sajrus, Keri Andervud.

Bila u vezi sa vozačem Formule 1

Nikol je bila u četvorogodišnjoj vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. Važili su za jedan od omiljenih parova i nisu se razdvajali. Međutim, kao razlog raskida navodilo se to što poznati par nije mogao da uskladi svoje obaveze i privatni život. 

Sa druge strane, šuškalo se da su se posvađali jer je jedan od njih dvoje želeo decu, a drugome je bila primarna karijera. Ova tvrdnja nikada nije potvrđena.

Nikol sada ima 45 godina i dalje važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu

 

 

Ostavite komentar