Showtime > Celebrity

Ekonomično... ili ipak MORBIDNO? Ed Širan iskopao GROB U SVOM DVORIŠTU: Kad dođe taj dan, ja ću tamo

U nedavnom intervjuu otkrio je da su glasine tačne, pevač je sebi napravio grobno mesto ispred kuće

Izvor: K1info/telegraf.rs

07/10/2023 > 19:17

podeli vest:

Ekonomično... ili ipak MORBIDNO? Ed Širan iskopao GROB U SVOM DVORIŠTU: Kad dođe taj dan, ja ću tamo
Foto: Annie Leibovitz


Muzičar Ed Širan napravio je grobnicu u sopstvenoj kući i tamo planira da bude sahranjen kada umre, glasi vest koju su objavili britanski mediji. 

Ali, nije baš tako, Nakon što su počele glasine da je pevač napravio grobnicu u svojoj kući, on je u nedavnom intervjuu za GQ otkrio da se radi zapravo o jednom grobnom mestu izrađenom posebno za njega u dvorištu kuće.

- To je rupa iskopana u zemlji, a iznad nje je kamen, pa kad god dođe taj dan ja ću tamo - rekao je on.

Ovim jriznanjem iznenadio je svoje obožavaoce. Mnogi se pitaju zašto razmišlja o smrti kada je tek ušao u treću deceniju života.

- Ljudi misle da je to veoma čudno i stvarno morbidno, ali ja sam imao prijatelje koji su umrli bez testamenta, pa niko ne zna šta da radi - rekao je Širan.

Njegov najbolji prijatelj Džamal ​​Edvards preminuo je u 31. godini. Izgubio je i svog voljenog mentora Majkla Gudinskog, a potom i kolegu Šejna Vejna.

Najteži udarac dobio je kada se njegova supruga Čeri Siborn borila sa tumorom dok je bila trudna sa jednom od njihove dve ćerke, pa joj je bilo dozvoljeno da se leči tek nakon porođaja.

- Prolazio sam kroz strah, depresiju i anksioznost. Osećao sam se kao da se davim, sa glavom ispod površine, gledajući gore, ali nisam mogao da dođem do vazduha - rekao je ranije pevač, piše 24sata.hr.

Ostavite komentar