Showtime > Celebrity

Bekam u dokumentarcu PROZVAO suprugu VIKTORIJU: Nije istina da si iz RADNIČKE KLASE, tata tI je vozio BESNA KOLA

Osim njihovog odrastanja, dokumentarac je takođe rasvetlio posledice Dejvidovih navodnih afera

Autor: K1info/CityMagazine

06/10/2023 > 12:33

podeli vest:

Bekam u dokumentarcu PROZVAO suprugu VIKTORIJU: Nije istina da si iz RADNIČKE KLASE, tata tI je vozio BESNA KOLA
Foto: Youtube PrintScreen


Dejvid Bekam i Viktorija Bekam imaju dokumentarnu seriju na Netflixu u kojoj su otkrili do sada nepoznate stvari iz svog života. Međutim, već se šuška kako je Bekam prozvao svoju suprugu nakon što je u dokumentarnoj seriji "Beckham" pokušala da ubedi gledaoce da potiče iz porodice radničke klase, prenosi PageSix.

Nekadašnji igrač Mančester Junajteda svojoj supruzi prebacio je nakon što je malo preuveličala svoje detinjstvo razgovarajući s producentom u solo intervjuu.

- Oboje potičemo iz porodica koje puno rade. Mi smo prava radnička klasa  - izjavila je modna dizajnerka (49).

Nakon što je čuo komentar, njen suprug (48) promolio je glavu kroz vrata i rekao joj da "bude iskrena". Kad je Viktorija odgovorila: "Iskrena sam", Dejvid ju je zamolio da otkrije u kakvom ju je automobilu njen tata vozio u školu kad je bila dete.

Kad je pokušala da se izvuče, Dejvid ju je ponovo prekinuo, a šala se nastavila.

- Kako se uzme - rekla je Viktorija u svoju odbranu, a on je bio neumoljiv: "Ne, ne, ne", sve dok članica grupe Spice Girls konačno nije popustila.

- OK, tokom ’80-ih moj tata je imao Rolls-Royce - priznala je Viktorija, poznata i kao Posh Spice, a Dejvid joj je zatim rekao: "Hvala".

Isečak urnebesne rasprave objavljen na TikToku već je prikupio više od četiri miliona pregleda.

- Baš volim što ju je prozvao - napisao je jedan obožavalac u komentarima.

- Činjenica da je očigledno prisluškivao na vratima je hit - izjavio je drugi oduševljeni fan.

@megjepson Tories trying to relate to working class people for the ✨aesthetics✨ #beckham #workingclass #netflix ♬ original sound - meg jepson

Viktorija je odrasla u Eseksu u Engleskoj, gde je njen otac osnovao kompaniju za veleprodaju elektronike. Njegov posao osiguravao je porodici ugodan životni stil, uključujući i onaj luksuzni automobil Rolls-Royce.

Osim Viktorijinog odrastanja, dokumentarac je takođe rasvetlio posledice Dejvidovih navodnih afera s Rebekom Lus i Sarom Marbek.

Godine 2003. Dejvid se preselio u Španiju kako bi igrao za Real Madrid, dok je Viktorija ostala u Ujedinjenom Kraljevstvu s njihova dva dečaka, Bruklinom i Romeom. Nakon što su počele da kruže naslovne strane o susretima o kojima se pričalo, Viktorija je promenila adresu stanovanja.

- Bio je to najnesrećniji period u životu - priznala je Viktorija dok je razmišljala o svom psihičkom stanju u to vreme.

Dejvid je pokazao svoju emotivnu stranu prisećajući se tih izazovnih perioda u njihovoj vezi.

- Ne znam kako smo to preživeli, iskreno - rekao je vlasnik kluba Inter Miami CF u dokumentarcu.

- Viktorija mi je sve. Bilo je neverovatno teško videti je povređenu, ali mi smo borci. U to vreme morali smo da se borimo jedni za druge, morali smo da se borimo za porodicu  - dodao je.

Njih dvoje su srećom uspeli da prebrode svoje teške trenutke. Otprilike godinu dana nakon što se Viktorija preselila u Španiju, 2005. dobili su svoje treće dete, sina Kruza.

Par iz visokog društva, koji se venčao 1999, takođe ima ćerku Harper (12).

Ostavite komentar