Showtime > Celebrity

Baka od 60 GODINA "PUŠTENA S LANCA"? Internet se OBRUŠIO na Demi Mur zbog OVE HALJINE

Glumica iznenadila elegantnim izgledom, a figura joj je savršena

Izvor: K1info/kurir.rs

30/09/2023 > 15:55

podeli vest:

Baka od 60 GODINA "PUŠTENA S LANCA"? Internet se OBRUŠIO na Demi Mur zbog OVE HALJINE
Foto: Tanjug/AP


Glumica Demi Mur (60) je iznenadila prilično hrabrim odabirom na modnoj reviji tokom Nedelje mode u Parizu. Pozirala je u crnoj providnoj haljini, a dok je nameštala kosu, ispale su joj grudi. Pokazala je bradavicu, ali time se uopšte nije opterećivala, već je nastavila da gleda u kamere fotoreportera.

Ako je suditi prema njenom izgledu mnogi bi pomislili da je upola mlađa. Svesna je da je atraktivna, brine o svom telu i pazi na pravilnu ishranu. U poslednje vreme atribute ističe svaki put kada za to ima priliku.

Često može da se čuje kako se glumica nije puno promenila i da je lepa kao i na početku karijere. Ranije je bila u vezi s 15 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom, pa neki kažu kako ju je i on pomladio, piše Stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timeless (@timelessmagg)

Ipak, s vremena na vreme na površinu isplivaju zluradi komentari kako se oblači onako kako ne priliči jednoj baki, s obzirom na to da je njena ćerka Rumer Vilis postala majka ove godine.

Foto: Tanjug/AP

 

"Baka puštena s lanca", "Teško mi je da poverujem da je ona baka", "Kako se to oblačiš, bakice", pišu joj kritičari.

Demi je imala vrlo težak život. Njena majka je svojevremeno dala dozvolu njihovom stanodavcu da je siluje, a tada je imala 15 godina. Pre Eštona, glumica je 13 godina bila u braku s glumcem Brusom Vilisom. Bili su jedan od najlepših parova Holivuda. Uspešni, zaljubljeni i s predivnom porodicom, pa su se mnogi šokirali kad su saznali da se rastaju.

Demi je otkrila koji su pravi razlozi razvoda. Nakon što je rodila tri ćerke, želela je da se vrati glumi, ali on se s tim nije slagao. Želeo je da ostane kod kuće i bude samo majka njihovim ćerkama.

Ostavite komentar