Showtime > Celebrity

Ova RUSKA MANEKENKA rasla je u TEŠKOJ BEDI, radila na PIJACI, a danas je snajka druge NAJBOGATIJE PORODICE na svetu

Njen suprug je Antoan Arno potpredsednik modne kuće Christian Dior

Autor: K1info/bliczena

27/09/2023 > 14:45

podeli vest:

Ova RUSKA MANEKENKA rasla je u TEŠKOJ BEDI, radila na PIJACI, a danas je snajka druge NAJBOGATIJE PORODICE na svetu
Foto: Youtube/Printscreen/vogue russia


Jedna od najboljih ruskih manekenki ikada Natalija Vodijanova danas je bila zvanica na Dior reviji u okviru Nedelje mode u Parizu, što je i više nego očekivan potez s obzirom da je njen suprug Antoan Arno potpredsednik modne kuće Christian Dior. Inače, porodica Arno je druga najbogatija porodica sveta, pa vam je jasno koliko je ovaj muškarac bogat, moćan i uticajan. Supružnici su na reviju stigli u elegantnim, svedenim izdanjima. 

Dok je Antoan izgledao moderno, ali ne previše formalno u odlično skrojenom svetloteget odelu i beloj košulji, Natalija je blistala u dugačkoj beloj haljini i prsluku u etno-vintidž stilu. 

Ona je izdanje upotpunila efektnim detaljima u vidu srebrnog kaiša oko struka, skupocenog nakita i interesante torbice od pruća. Njeno lepo lice i netipična lepota ipak su sve drugo bacile u drugi plan. Natalija se, očito, nije podvrgla tretmanima podmlađivanja, pa se na njenom licu može videti i poneka bora, ali to je čini još lepšom. 

Inače, životnu priču ove 41-godišnjakinje često nazivaju modernom bajkom, s obzirom da da je odrastala u teškoj bedi i siromaštvu, okružena nedaćama i bolešću, da bi se u tinejdžerskim godinama njen život iz korena promenio.

Foto: Youtube/Printscreen/vogue russia

 

Detinjstvo je provela radeći na pijaci, a tamo ju je primetio modni agent koji ju je uveo u svet mode te joj tokom godina omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo da sanja. Natalija se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 miliona dolara.

Titula jedne od najplaćenijih manekenki sveta uvela ju je u svet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Džastina Portmana, s kojim ima i troje dece. Njihov brak potrajao je devet godina, a Džastin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon raskida morao da potraži stručnu pomoć zbog nervnog sloma koji je doživeo zbog razlaza od lepotice.

Natalija je pak smelo krenula dalje sa životom, a ubrzo nakon razvoda ponovo je pronašla ljubavnu sreću. Ona se 2011. zaljubila se u milijardera Antoana Arnoa, za koga se i udala 2020. godine, a par ima i dva sina. 

Uprkos činjenici da ova Ruskinja živi u neopevanom luksuzu, mediji tvrde da je ostala sa obe noge na zemlji i da je skromna i nenametljiva.

- Natalija i ja samo se stisnule ispod grejalice na terasi pariskog kafea. Pijemo mlaki kapućino i pričamo o svemu - o nemoguće bogatom suprugu, teškom detinjstvu u Rusiji, nasilju u školama, a najviše o polnom zdravlju žena za šta se ona zalaže u kampanji UN: Sitna, mršava i bleda u Mango kombinezonu. Iznenadila sam se da nosi kombinaciju španskog lanca bez obzira na novčanu situaciju - piše u članku Frajer.

Ostavite komentar