Kultura > Muzika

Vreme je za čaroliju: Kako je Jay-Z javio AŠERU da će NASTUPATI u poluvremenu SUPERBOULA

Ašer će svoje muzičko umeće pokazati na Allegiant stadionu, domu ekipe Las Vegas Raidersa 11. februara 2024. godine

Izvor: K1info

25/09/2023 > 19:01

podeli vest:

Vreme je za čaroliju: Kako je Jay-Z javio AŠERU da će NASTUPATI u poluvremenu SUPERBOULA
Foto: Tanjug/Scott Roth/Invision/AP, File


Američki pevač Ašer (Usher) otkrio je detalje o sudbonosnom telefonskom pozivu koji je dobio od Džej Zija (Jay-Z).

Kratko nakon što je objavljeno da će biti glavna zvezda u poluvremenu Superboula LVIII u februaru 2024, ikona R&B muzike govorila je o predstojećem događaju.

Tokom razgovora sa Zejnom Lovom, Ašer (44) je objasnio kako se osećao kada ga je nazvao njegov veliki prijatelj i osnivač Roc Nationa Džej Zi, i saopštio mu za nastup u poluvremenu Superboula.

- Kada me je pozvao, rekao je, "Došlo je vreme, vreme je za čaroliju. Znaš, vreme je da doživiš taj trenutak." Upitao sam ga, "O čemu pričaš?", a on mi je odgovorio, "Superboul... Spreman si?". Ja sam rekao, "Svakako".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apple Music (@applemusic)

- I činilo se da je bilo suđeno da se to desi - dodao je pevač i objasnio.

- Mislim da je sve vodilo do ovog trenutka, odlazak u Las Vegas na rezidenciju u poslednje dve godine. Nasleđe je, očigledno, muzika, proslava zabave na tom mestu. To je Grad svetlosti. Znate, to je oduvek bilo mesto gde zabavljači odlaze i pronalaze ljubav i strast, vezu sa svojim fanovima. Tako da je Superboul stigao do Las Vegasa dok smo mi bili u Vegasu, gde smo imali dve neverovatne godine...

Ašer, koji je ranije nastupao sa grupom Black Eyed Peas tokom njihovog preformansa na Superboulu 2011. godine, sada će svoj talenat pokazati na Allegiant stadionu, domu ekipe Las Vegas Raidersa.

Ašerov nastup u 2024. biće peti šou u poluvremenu Superboula u okviru partnerstva Roc Nationa sa NFL-om, nakon izvedbe Dženifer Lopez i Šakire 2020. godine, nastupa The Weeknda 2021, seta Dr. Drea i prijatelja 2022. i nastupa Rijane 2023.

- I zaista sam srećan što su Džej Zi i Roc Nation stvarno razmislili kako da svetu pruže ovakvo iskustvo. Ovo će definitivno biti trenutak za pamćenje - zaključuje Ašer.

Ostavite komentar