Showtime > Celebrity

IRINA ŠAJK zabrinula sve - prošetala pistom sa ogromnom MODRICOM ispod OKA

Dizajneri su uspeli da postignu upravo taj efekat - da šokiraju i podsete da nasilje u porodici može svakom da se desi

Autor: K1info/mondo

18/09/2023 > 07:07

podeli vest:

IRINA ŠAJK zabrinula sve - prošetala pistom sa ogromnom MODRICOM ispod OKA
Foto: Tanjug/ AP

Za mnoge najlepša žena na svetu, Irina Šajk, na Nedelji mode u Londonu ovoga puta zabrinula je i iznenadila mnoge. Naime, pistom je prošetala sa masnicom ispod oka, i to prilično velikoj.

Ovoga puta, za modni brend "Mawalola" prošetala je u nekoliko različitih modnih kombinacija. Od uske metalik dugačke haljine sa golim ramenima, pa sve do kratke sa printom poznatog repera Tupaka.

Kada je reč o masnici koja je odmah mnoge zabrinula da nije doživela fizičko nasilje, ispostavilo se da je reč o šminki. Ali, dizajneri su uspeli da postignu upravo taj efekat - da šokiraju i podsete da nasilje u porodici može svakom da se desi, uključujući i poznate ličnosti i da je važno da se o tome priča.

Dizajneri često koriste svoje kreacije kako bi se osvrnuli na društvene i političke probleme, na taj način pokrećući rasprave i razmišljanje.

U ovom slučaju, Irinina modrica ispod oka može da se smatra namernim pokušajem privlačenja pažnje na problem nasilja u porodici, problema koji utiče na milione ljudi širom sveta. I o kojem ne treba i ne sme da se ćuti...

Ostavite komentar