Showtime > Celebrity

Dok Hari izgleda kao POKISAO, Megan ĐUSKA na koncertu: Ili im se BRAK RASPADA, ili je princu baš dosadna BIJONSE

Već se odavno šuška da njihov brak prolazi kroz težak period, možda je ovo samo još jedan dokaz za to

Izvor: K1info/blic.rs

03/09/2023 > 21:16

podeli vest:

Dok Hari izgleda kao POKISAO, Megan ĐUSKA na koncertu: Ili im se BRAK RASPADA, ili je princu baš dosadna BIJONSE
Foto: Shutterstock


Megan Markl je primećena kako pleše na "Renaissance tour" pevačice Bijonse u Kaliforniji u petak uveče - ali princ Hari je izgledao manje nego impresioniran dok je zurio u svoj telefon, iako se zabava odvijala oko njega.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bili su među hiljadama obožavalaca koji su se pre dve noći okupili na stadionu SoFi u Los Anđelesu dok je umetnica nastavljala svoju svetsku turneju.

Ali princ Hari je delovao turobno i nezainteresovano, jer je par primećen u privatnoj loži zajedno sa Meganinom majkom Dorijom Ragland, koleginicom iz Meganine serije "Suits" i bliskom prijateljicom Abigejl Spenser. Članovi njihove grupe, uključujući Sasekse, nosili su srebro kako bi odgovorili pevačičinom zahtevu da njeni fanovi nose ovu metalik boju dok su na njenom nastupu.

Megan Markl je viđena kako aplaudira i maše rukama, dok je Dorija, koja je juče proslavila 67. rođendan, viđena kako pleše uz muziku.

Međutim, Hari je viđen sa rukama čvrsto zaglavljenim u džepovima ili zalepljenim za telefon, što mnogi tumače kao potvrdu šuškanja o krizi u njihovom braku usled velikog pritiska koji i danas trpe.

Ovo je bio početak naporne nedelje za Sasekse, a Hari je krenuo u London na dobrotvorni događaj uoči prve godišnjice smrti svoje bake, kraljice Elizabete II, pre nego što se preselio u Dizeldorf u Nemačkoj, gde je uskoro početak Invictus igara.

Ranije ove nedelje princ Hari je objavio svoju najnoviju Netflix dokumentarnu seriju, "Heart of Invictus", u kojoj su predstavljeni sportisti koji se pripremaju za prošlogodišnje izdanje igara i video Harija kako govori o svojim borbama za mentalno zdravlje nakon povratka sa vojne dužnosti u Avganistanu.

Oni nisu bili jedina poznata lica koja su se pojavila na nastupu kraljice Bijonse, a prisustvovali su i Teri Kruz, Taradži P. Henson i Šanina Šaik.

Ovo nije prvi put da se kraljevski par ukrsti sa Bijonse, a kraljica Bi je 2019. godine prihvatila Britansku nagradu ispred portreta koji prikazuje Megan kao kraljevsku verziju Mona Lize.

Ostavite komentar