Showtime > Celebrity

Princ Hari ORKIVIO PORODICU za svoju DEPRESIJU: Ležao sam SKLUPČAN NA PODU - niko mi NIJE POMOGAO

Princ Hari ne prestaje sa optužbama na račun svoje porodice

Izvor: K1info

31/08/2023 > 21:03

podeli vest:

Princ Hari ORKIVIO PORODICU za svoju DEPRESIJU: Ležao sam SKLUPČAN NA PODU - niko mi NIJE POMOGAO
Foto: Tanjug/AP


U novom Netflixovom dokumentarcu Heart of Invictus princ Hari opet je napao kraljevsku porodicu, optužujući ih za zanemarivanje kada se vratio iz Afganistana. Vojvoda od Saseksa se 2008. godine vratio sa vojne misije, ali navodno nije imao nikoga iz porodice ko bi mu pomogao da se nosi sa doživljenim traumama.

Novi dokumentarac, koji je dostupan na Netflixu (zasad samo u Americi), Hariju i Megan doneo je vrtoglavih 80 miliona dolara zarade, a sastoji se od pet epizoda.

Hari se u njemu predstavio kao otac dvoje dece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj Invictus Games Foundationa, organizacije koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku.

Sin kralja Čarlsa je ponovo istakao koliko mu je bilo teško da odrasta bez podrške porodice, a sada ih je otpužio da su ga zanemarili kada se vratio iz Avganistana.

- Nažalost, kao i mnogi drugi, prvi put sam pomislio da odem na na terapiju u trenucima dok sam ležao na podu u fetalnom položaju. Žalio sam što se nisam ranije pozabavio problemima I to je nešto što sam želeo da promenim - rekao je Hari koji se u dokumentarcu predstavio kao otav dvoje dece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj "Invictus Games", fondacije koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku.

I ovom prilikom istakao koliko je teško podneo majčinu smrt i naglasio da iako je imao samo 12 godina porodica nije bila uz njega.

- Ni tada nisam imao podršku. Niti porodice, niti stručnjaka koji bi me posavetovao - rekao je Hari.

Megan i Hari su doživeli težak udarac kad je propao njihov dogovor sa kompanijom Spotifaj, vredan 25 miliona dolara. Zato mnogo nade ulažu u novi dokumetarac.

 

Ostavite komentar