Showtime > Celebrity

Megan u KAPUTU usred leta: Svima je zapala za oko i MISTERIOZNA disk narukvica

Vojvotkinja od Saseksa je ispratila princa Harija u Aziju

Autor: K1 info/Glossy

13/08/2023 > 21:44

podeli vest:

Megan u KAPUTU usred leta: Svima je zapala za oko i MISTERIOZNA disk narukvica
Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong, File


Megan Markl uslikana je u Montesitu uoči vikenda, ali nije samo njeno pojavljivanje privuklo veliku pažnju, već mnogi detalji njenog stajlinga.

Kako je ispratila supruga princa Harija u Tokio i Singapur, što je mnoge začudilo, s obzirom na to da obično putuje s njim, Megan je viđena na koncertu britanske muzičke zvezde Tejlor Svift, a sada su je paparaci uhvatili blizu svog kalifornijskog doma.

Najpre, iako je sredina avgusta, Megan je nosila kaput.

Doduše, u pitanju je prelep kamel kaput, koji se mogao naći po ceni malo višoj od 1600 dolara, a ukombinovala ga je sa Hermes maramom od kašmira, vrednom 1225 dolara, belim pantalonama, kao i svojim Šanel slingback cipelicama, koje je nosila u brojnim prilikama do sad.

I, zaista, ovo jeste jedan vrhunski dizajnerski stajling, ali mnogima je zapalo za oko njeno utopljavanje ured leta. Možda je bilo hladno jutro u Kaliforniji, možda Megan voli da joj bude toplo, ali to je samo jedan deo koji zapada za oko.

Drugi je misteriozna disk-narukvica oko njenog zgloba, za koju mnogi isprva nisu znali šta je.

Kako piše Mirror, u pitanju je aksesoar koji je Megan više puta nosila u poslednje vreme i zove se NuCalm Biosignal Processing Disc, a sudeći prema objašnjenju ove kompanije, ima "udaljenu kontrolu nad vašim mozgom" i pruža "san, olakšanje od stresa i relaksaciju"!

Da li je Megan toliko pod stresom pa su joj potrebni takvi gedžeti kao modni aksesoari — izgleda, a ostaje da se vidi šta je sledeće što će prirediti kad je moda u pitanju.

 

Ostavite komentar