Showtime > Celebrity

Šta je ono što DRŽI ZAJEDNO Borisa Milivojevića i njegovu 10 GODINA MLAĐU partnerku?

U Borisovoj i mojoj vezi dve umetnosti se nadopunjuju, ali svako ima svoj smer, otkrila je Jana

Autor: K1 info/Glossy

10/08/2023 > 10:33

podeli vest:

Šta je ono što DRŽI ZAJEDNO Borisa Milivojevića i njegovu 10 GODINA MLAĐU partnerku?
Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Glumac Boris Milivojević domaću publiku oduševio je brojnim ulogama na filmu, u serijama, ali i na daskama koje život znače. Ipak, tokom karijere nije se zadržao samo na glumi. Oprobao se i kao voditelj nekoliko kvizova i svi su saglasni da mu i taj posao odlično ide.

Iako je veoma popularan Boris se retko kada u javnosti pojavljuje da bi pričao o privatnom životu. Upravo zato se o njemu i jako malo zna. Ipak, ono što je poznato jeste činjenica da je kao mlad bio u vezi sa koleginicom, glumicom Paulinom Manov. 

Njihova romansa nije dugo potrajala, ali je Boris našao sreću pored druge devojke, mnogo manje poznate u srpskoj javnosti . U pitanju je 10 godina mlađa, Jana Stojaković, koja je po profesiji slikarka.

Njih dvoje o svojoj vezi javno nisu govorili niti je Jana želela da se pojavljuje mnogo u medijima. 

- Ne bih volela da se zabavljam sa kolegom slikarom, jer bi se tu javilo rivalstvo, preplitale bi se naše kreativnosti, pa bi i stvaralaštvo teško moglo da se odvoji. U Borisovoj i mojoj vezi dve umetnosti se nadopunjuju, ali svako ima svoj smer - otkrila je Jana jednom prilikom za Blic tajnu njihove skladne veze. 

Boris Milivojević tokom svog učešća u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" pričao je o ljubavi sa izabranicom, te naveo da brak nije neophodan da bi se dvoje volelo.

 

Ostavite komentar