Showtime > Celebrity

Ben Aflek je jednim jednostavnim SAVETOM SPASIO BRAK Metu Dejmonu

Snažna želja Džej Lo da upravlja Benovim životom uticala je na njihovo prijateljstvo

Autor: K1 info/Glossy

01/08/2023 > 08:12

podeli vest:

Ben Aflek je jednim jednostavnim SAVETOM SPASIO BRAK Metu Dejmonu
Foto: Tanjug/Jack Plunkett/Invision/AP


Ljubavna priča američkog glumca Meta Dejmona i njegove supruge Lusijane Barozo podseća na one filmske priče sa komplikovanim zapletima u kojima do samog kraja neizvesnost visi u vazduhu.

Nakon dugogodišnjeg braka ljubav Met Dejmona i njegove izabranice naišla je na izazove, pa je potražio savet od svog dugogodišnjeg prijatelja Bena Afleka.

Poučen njegovom pričom i načinom rešavanja problema sa Dženifer Lopez, Met Dejmon je odlučio da ga posluša. I čini se da nije pogrešio. Uz pomoć saveta koje mu je dao kolega uspeo je da zakrpi "pukotine" u svom 18-godišnjem braku sa suprugom.

Kako piše Insider, Ben Aflek je bio taj koji je prepoznao nevolje koje nastaju između Meta i Lusijane i sugerisao da bi terapija mogla biti rešenje.

- Ben je prvi koji priznaje da je jedina stvar koja drži Dženifer i njega na okupu terapija - prenosi izvor.

Uzimajući k srcu savet svog prijatelja, Met i Lusijana su krenuli na bračno savetovanje, što je dovelo do ponovnog otkrivanja njihove ljubavi i potpuno novog nivoa komunikacije.

Rezultati su bili očigledni kada je par nedavno primećen kako pokazuju jedno drugom ljubav tokom odmora u Mikonosu, u Grčkoj, neposredno uoči objavljivanja Metovog filma "Oppenheimer". Čini se da porodično savetovanje čini čuda za njih.

Dženifer je želela da i Met uđe u proces bračnog savetovanje, iako su njeni razlozi bili malo sebični! Nadala se da će Met staviti po strani prijateljstvo koje deli sa Benom i da će početi da obraća više pažnje na svoju ženu.

Izvor je dalje otkrio da savetovanje nije samo spasilo Metov brak sa Lusijanom, već je i odmrznulo napetost koja se razvila između njega i Dženifer Lopez, omogućivši njemu i Benu da nastave prijateljstvo staro decenijama. Međutim, nije sve bilo glatko, jer se činilo da je prisustvo donekle Džej Lo bilo prepreka između nekada nerazdvojnih Bena i Meta.

Snažna želja Džej Lo da upravlja Benovim životom uticala je na njihovo prijateljstvo. Ona se protivila njegovim planovima da pokrene filmski studio sa svojim prijateljem, jer je želela svu njegovu pažnju samo za sebe.

- Met se seća Bena kao mačo momka koji je imao svoje ja, ali se promenio čim je pustio Dženifer da se vrati u njegov život. Benovo i Metovo prijateljstvo je narušeno, a jedini način da se vrati tamo gde je bilo je ako Ben ostavi Dženifer. Ali to se neće dogoditi. Ona to neće dozvoliti - tvrdi prijatelj. 

Uprkos izazovima, čini se da ljubav i prijateljstvo preovladavaju, dok Met i Lusijana rade na svom braku i nalaze podršku u svojim slavnim prijateljima.

 

Ostavite komentar