Showtime > Celebrity

Princ Vilijam PRODAVAO HAMBURGERE: Zbunjeni kupci NISU VEROVALI svojim očima

Pevačica Lana Del Rej takođe je viđena kako radi u restoranu "Waffle House" u Alabami gde je kuvala kafu i primala porudžbine

Autor: K1 info/24 sata.hr

01/08/2023 > 10:31

podeli vest:

Princ Vilijam PRODAVAO HAMBURGERE: Zbunjeni kupci NISU VEROVALI svojim očima
Foto: Tanjug/AP Photo/Kin Cheung


Princ Vilijam (41) šokirao je obožavatelje britanske kraljevske porodice  kada je nedavno objavljen video u kojem deli vegetarijanske hamburgere na štandu. Snimak je objavljen na Youtube kanalu kuvarske zajednice Sorted Food.

Ovi posebni burgeri napravljeni su od sastojaka nagrađenih nagradom The Earthshot Prize, inicijativom koju je pokrenuo princ Vilijam 2020. godine. Ova inicijativa traga za sjajnim rešenjima za najveće svetske ekološke izazove.

 U videu, budući kralj priprema i deli hamburgere s začinjenim 'mesom' na bazi krompira s ukusom belog luka, đumbira i čilija. Sve je to posluženo u lepinji i pripremljeno iz kamiona s hranom koji je bio parkiran u Londonu.

Jedna od scena koja je izazvala najviše pažnje javnosti jeste ona u kojoj princ od Velsa, obučen u svetloplavu košulju, okreće se kako bi poslužio hamburger iznenađenim fanovima. 

- Stiže odmah! - Rekao im je s osmehom. Četiri kupca ostala su u neverici kad su ugledali budućeg kralja.

Jedan od kupaca je priznao da je ostao potpuno šokiran, dok je drugi jedva verovao svojim očima, pitajući se da li je to samo san.

Inače, Princ Vilijan nije jedina poznata ličnost koja je nedavno preuzela neobičan posao. Pevačica Lana Del Rej takođe je viđena kako radi u restoranu  "Waffle House" u Alabami gde je kuvala kafu i primala porudžbine. 

Ostavite komentar