Showtime > Celebrity

TIMAROV I JOSIFOVSKI u društvu Hju Džekmana BODRILI Noleta: Naravno, tu je i SELFI sa slavnim glumcem za USPOMENU

Slavni glumac je među poznatim ličnostima najveći navijač Novaka Đokovića

Izvor: K1info

17/07/2023 > 09:53

podeli vest:

TIMAROV I JOSIFOVSKI u društvu Hju Džekmana BODRILI Noleta: Naravno, tu je i SELFI sa slavnim glumcem za USPOMENU
Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth


Srpski teniser Novak Đoković poražen je juče od Španca Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona, te tako nije uspeo da dođe do 25. grend slem titule i postavi novi rekord u istoriji tenisa.

Na tribinama mogli su se videti brojne zvezde, poput legendarnog fudbalera Dejvida Bekama, glumaca Breda Pita i Danijela Krejga, britanskog princa Vilijama i njegove supruge princeze od Velsa Kejt Midlton. 

Međutim, najvatreniji Novakov poznati navijač bio je australijski glumac Hju Džekman, iza kojeg su u Novakovom boksu sedeli i dva dobro poznata lica iz Srbije koji su došli u London da bodre našeg tenisera. U pitanju su srpski glumac Srđan Timarov i pijanista Andrej Josifovski.

Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

 

Oni su sve vreme bodrili Noleta, a u jednom trenutku su uslikali i selfi sa čuvenim holivudskim glumcem Hju Džekmenom (54).

Foto: PrintscreenInstagram/pijanistq

 

Inače, Hju Džekman je najveći navijač Novaka Đokovića u svetu slavnih i više puta je isticao da podržava srpskog tenisera. Tako je pred meč podelio da je "više nego uzbuđen" što će navijati za Noleta, a zatim pohvalio svog miljenika i posle finala.

Pokazao je zatim da treba čestitati pobedniku bez obzira na to za koga navijate. Novak uvek iskazuje poštovanje prema protivnicima – istakao je holivudski glumac. 

Ostavite komentar