Showtime > Celebrity

Za jedne sam bila ZAVODNICA i FATALNA žena: On je bio VELIKA LJUBAV Seke Sablić

Naša čuvena glumica je čuvala privatnost, ali je ovo ipak otkrila...

Autor: hellomagazin.rs

26/07/2023 > 21:07

podeli vest:

Za jedne sam bila ZAVODNICA i FATALNA žena: On je bio VELIKA LJUBAV Seke Sablić
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Jelisaveta Seka Sablić, nedavno je proslavila 81. rođendan. Mnogi se iznenade kada čuju ovu brojku, jer je ona pravi dokaz da godine sputavaju. Podjednako je angažovana u profesiji kao i pre, a vitalna je i u svakodnevnom životu. I ovo leto, kao mnoga prethodna, provodi u crnogorskom mestu Rose, gde ima kuću.

Legendarna glumica u dugoj i bogatoj karijeri ostvarila je na desetine uloga za pamćenje, nije bežala ni od ćaskanja sa novinarima, ali je privatnost vešto čuvala.

Sina Stefana, koji joj je podario unuke Leona i Dinu, rodila je kada je imala 34 godine, ali identitet njegovog oca nikada nije otkrila. Navode tabloida da je sina dobila u vanbračnoj zajednici sa jednim kolegom nije želela da komentariše. Stefan Sablić, koji je uspešan pozorišni reditelj i pijanista, nosi prezime slavne majke.

Svojevremeno je za "Story" odgovorila na pitanje da li je u mladosti važila za zavodnicu ili fatalnu ženu?

- Za jedne sam bila zavodnica i fatalna žena, a za druge sirotica. Tu nema pravila. Ako pitate šta je najjači adut žene u osvajanju, prednost bih dala lepoti. Ona je veliki dar. Mnogo je lakše sa njom, ali i opasnije - rekla je ona.

Foto: ATA Images

 

Dodala je da ne zna da kaže da li je bila zaljubljive prirode.

- Šta je uopšte zaljubljiva, a šta nezaljubljiva priroda - rekla je ona.

Foto: ATA Images

 

Kada je reč o emotivnom životu Seke Sablić, jedino nema dileme da je u mlađim danima bila u vezi sa kolegom Božidarom Stošićem. Ljubav nije potrajala, ali je ona o njemu uvek govorila biranim rečima. 

- Mnogo mi je žao. On je kao glumac i kao čovek jedno vreme bio veoma prisutan u mom životu. Godinama smo igrali zajedno "Filumeno Maturano". Nisam znala da je bolestan - rekla je 2018. godine, kada je stigla vest da je Božidar Bole Stošić preminuo.

On se više od pet decenija bavio se glumom, a karijeru je započeo pojavljivanjem u filmu Cveće i baloni, 1960. godine kao čistač cipela. Bio je član Pozorišta "Boško Buha" i Beogradskog dramskog pozorišta. Najznačajnije uloge imao je u TV serijama "Hiljadu zašto?", "Pozorište u kući", "Srećni ljudi" i "Porodično blago":

Ostavite komentar