Showtime > Celebrity

Šakirin STAJLING na Vimbldonu izazvao BES na internetu: Da je neko drugi, bio bi IZBAČEN

Volim je, ali trebalo je da zna za kodeks odevanja, to je Vimbldon, moraš da imaš poštovanja", napisala je jedna žena na Instagramu

Izvor: K1info/kurir.rs

15/07/2023 > 18:16

podeli vest:

Šakirin STAJLING na Vimbldonu izazvao BES na internetu: Da je neko drugi, bio bi IZBAČEN
Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth


Ljubitelji tenisa juče su uživali u dva važna meča. Srpski teniser Novak Đoković ušao je u finale Vimbldona u meču protiv Italijana Janika Sinera, dok je Španac Karlos Alkazar postao drugi finalista nakon pobede protiv Rusa Danila Medvedeva.

Naš Novak Đoković se sutra bori za svoju 24. Grend slem titulu i osmu titulu pobednika Vimbldona, a Alkarazu je ovo prvo finale najprestižnijeg teniskog turnira.

Polufinalni meč Alakaraza i Medvedeva pratila je i kolumbijska pevačica Šakira, koja je zbog stajlinga izazvala žestoke reakcije ljudi. Naime, na zvaničnom profilu Vimbldona na Instagramu povela se velika rasprava o tome da li je njeno modno izdanje bilo prikladno za turnir. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

Naime, Šakira je za polufinale ponela odevne komade iz linije MO5CH1NO Jeans modne kuće Moschino. Ispod raskopčane košulje s uzorkom teksasa nosila je pripadajući kratki top, a odlučila se i za suknju maksi kroja s istim uzorkom.

Platnenim patikama s predimenzioniranim đonovima i belom torbom modne kuće Mugler zaokružila je izdanje.

"Volim je, ali trebalo je da zna za kodeks odevanja, to je Vimbldon, moraš da imaš poštovanja", napisala je jedna žena na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

"Potpuno neprimerena kombinacija za ovaj događaj", "Nije primereno za kraljevsku ložu", "Bilo ko drugi bio bi izbačen s terena zbog ove odeće", samo su neki od negativnih komentara na račun ovog stajlinga. 

S druge strane, mnogi obožavatelji slavne kolumbijske pevačice su stali u njenu odbranu i zaključili kako za zvezdu njenog kalibra takva pravila jednostavno ne važe.

Ostavite komentar