Showtime > Celebrity

LINDZI Lohan sa TRUDNIČKIM STOMAKOM: Glumica pozirala u DEČJOJ sobi - sve je SPREMNO

Glumica i njen suprug Bader Šamas venčali su se 2022. godine

Izvor: K1info

15/07/2023 > 22:01

podeli vest:

LINDZI Lohan sa TRUDNIČKIM STOMAKOM: Glumica pozirala u DEČJOJ sobi - sve je SPREMNO
Foto: PrintscreejInstagram/lindsaylohan


Američka glumica Lindzi Lohan (37) proslavila se u dečijim filmovima "The parent trap", "Mean girls"  uživa u blagoslovenom stanju i željno iščekuje svoje prvo dete.

Nekadašnja "divlja devojka Holivuda" objavila je na Instagramu nekoliko fotografija na kojima se može videti kako pozira u beloj haljini u dečijoj sobici, uređenoj po letnjem stilu, dok joj je u prvom planu trudnički stomak. 

- Jako sam uzbuđena što vam mogu pokazati sobu za bebu. Sve je inspirisano plažom i tako zaigrano. Kreirala sam svoju sobicu iz snova, sve je ručni rad i savršeno za mališane -  napisala je glumica u opisu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nestig (@nestigbaby)

Lindzina mama Dina Lohan (60) je u komentaru iskazala oduševljenje sobicom za bebu. 

- Tako sam blagoslovena i jako uzbuđena. Vidimo se jako brzo ljubavi moja - napisala joj je.

Da podsetimo, Lindzi je u martu saopštila da je trudna i rekla kako će prinova koju iščekuje sa suprugom Baderom Šamasom "stići brzo". Kako su strani mediji naveli, glumica čeka sina, a buduća baka Dina biće uz ćerku u Dubaiju dok se bude porađala.

Lindzi Lohan živi u Dubaiju od 2014. godine, a sedam godina kasnije je obavestila javnost da se verila za finansijskog savetnika Šamasa. Sudbonosno "da" izgovorili su 2022. godine.

Lindzi sada živi miran život, što je potpuna suprotnost raskalašenim zabavama kojima je znala da prisustvuje. Ranije je hapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju, bila je i zavisna od raznih droga, a na kraju je završila na rehabilitaciji.

 

Ostavite komentar